Voltál már ilyen helyzetben? Az alsó szomszédra mindig éjjel jön rá a pakolászás, nekem meg pattanásig vannak tőle feszülve az idegeim.
Nappal is itthon van, semmit nem csinál, bezzeg éjjel. Egy öregasszonyról van szó.
Egyre rosszabb, engem meg egyre jobban idegesít. A lakást más okból is áruljuk, de egy örökkévalósát, míg elkel, főleg így.
Nem csak panelben ilyen :)
Én épp azt hallgatom, ahogy valaki valószínűleg nagy hangerővel zenét hallgat, a zene nem ér idáig, csak a basszus zizeg.
Az egyik lakó ordítozik néha a gyerekeivel, az idehallatszik (másik emeletről a belső szobáig). A felújítások is jók, főleg, amikor még éjfél után is azt hallgatom, hogyan takarít a lakó.
Te meg csapj zajt nappal, hogy ne tudjon aludni. Éjszaka álmos lesz, és aludni fog ő is. :-)
A másik lehetőség meg az, hogy vegyél füldugót és Valeriánát.
Én már hívtam rendőrt éjszaka klumpával járkáló szomszédomra. Azóta nem csinálja.
Azt mondták a rendőrök, hogy éjszaka ha olyan tevékenységet folytgat, amely téged zavar a nyugodt pihenésben, akkor nyugodtan kihívhatod rá a járőrt!
Felújításért nem hívhatod rá, meg napközben végzett dolgok miatt. De ha túl hangosan hallgat zenét, a nap bármely időszakában, akkor is hívhatod a rendőröket.
Általában az embereknek nincs merszük felhívni őket, mert húú, a rendőrség... Közben ők is olyan eberek mint bárki.
Nekem könnyő, mert mindennapos, hogy beszélgetek velük, de akkor sem kell félni tőlük senkinek!
Remélem segítettem.
"Felújításért nem hívhatod rá"
Este 10 után se? Sőt, hajnali 2.
"Felújításért nem hívhatod rá, meg napközben végzett dolgok miatt"
Szövegértelmezés...
A felújítás is napközben végzett dolog.
Valóban, szövegértelmezés, jó lenne, ha próbálkoznál vele :)
Mint utaltam rá, 23:48, és később is, épp az a gond, hogy nem napközben foglalkozik az illető a felújítással, hanem este 10után.
1.szólni kell neki
2.még mindig csinálja? szólsz neki és emgfenyegeted hogy khívod a rendőröket
3. ha nagyon makacs... kihívod a rendőröket
a nyugdíjasok nem túl gazdagok, hogy kifizessék a büntetést
ez a baj, hogy senki se mer szólni, ha valaki balhézik, akkor szólok neki, én vagyok a feszültségkeltő, de érdekes mód abbahagyja. az ilyen bunkó emberek nem figyelnek másokra, amíg nem szólnak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!