Hogy küldenétek el egy illetőt az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
mondjuk hogy családtag, vagy ismerős meglátogat délelőtt 10 órakor, és még este éjfélkor ott ül nálatok..
hogy küldenétek el ha magától nem veszi a lapot hogy mennie kéne ?
2011. júl. 30. 16:43
1/14 A kérdező kommentje:
bocsánat kihagytam ,hogy pici babás családhoz indult a látogatás !!!
2011. júl. 30. 16:45
2/14 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen : Mostmár dolgunk van, legyél szíves és távozz.
3/14 anonim válasza:
Hogy hogy, az nekem is problémát okozna, de hogy hova arra lenne egy jó tippem..
4/14 anonim válasza:
Nem várnám meg az éjfélt.
Bocs, de fürdésidő van, köszönjük a látogatást.
5/14 anonim válasza:
pl.:
Ó, már fél 8 van, akkor nálunk fürdés és vacsora idő a babának. Köszönjük szépen, hogy jöttél, majd megbeszéljük a következő találkozót.
6/14 A kérdező kommentje:
de ez egy elmebeteg nő,
nem vette a lapot hogy menni kéne,
megvárta míg megfürdetem a babát..hát igen mindegy RÓLAM van szó..
2011. júl. 30. 17:39
7/14 anonim válasza:
Nekem erről a Szomszédok Janka nénije jutott az eszembe :) Én is simán megmondanám, hogy örülök, hogy jöttél, gyere legközelebb is, ha nem veszi a lapot így sem, elkezdtem a napi teendőm, nem nagyon figyelve rá. Ha ezek után sem jön zavarba, akkor csőbunkó.
9/14 A kérdező kommentje:
még csak az kéne.. nem anyós :)
egy közeli ismerős csak nem komplett...
2011. júl. 30. 17:49
10/14 anonim válasza:
Nálunk van egy jó duma a társaságunkban, az ilyen "ottfelejtett ismerősök számára". Feküdjünk, mert mennének!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!