Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy küldenétek el egy illetőt...

Hogy küldenétek el egy illetőt az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

mondjuk hogy családtag, vagy ismerős meglátogat délelőtt 10 órakor, és még este éjfélkor ott ül nálatok..

hogy küldenétek el ha magától nem veszi a lapot hogy mennie kéne ?

2011. júl. 30. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pl. borzasztó migréned van és ha a pici elalszik, akkor Te is lefekszel vele, már ne is haragudjon, de nem tudsz tovább fent lenni és beszélgetni vele, majd szét megy a fejed, az alvás mindig segíteni szokott.

Vagy, hogy el kell mennetek valahová,(ahová ő biztos nem menne veletek) max. csak sétáltok egyet a babával, persze nem éjjel.

2011. júl. 30. 21:47
 12/14 anonim válasza:
Te képes voltál éjfélig várni???A párod kitehette volna.Én már szerintem délután 3 kor elküldtem volna a pics*ba. :)
2011. júl. 30. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálam meg ebéd után mehetett volna haza.
2011. júl. 30. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy útálom, amikor egy kérdést áttesznek másik témába. Igenis kisgyerekeseket érintő kérdés volt!!!
2011. júl. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!