Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 2 méter magas srác szerintetek könnyü helyzetben van ha a magasságához illö csajszit keres?
én is ilyen magas vagyok. sokkal alacsonyabb barátnőm van, és élvezem is, mert ha megölelem, érzem hogy meg tudom védeni, és nyilván ő is ezt érzi emiatt. de ez lehet hogy csak az én betegségem.
a legrosszabb eshetőség hogy átfolyik a nyálad a szájába :D
de viszont állva k*rásnál hátrány, mert bzmeg nem ér fel addig a segge :D
első voltam.
Sokkal jobb egy magas fiú, mint egy alacsony. 180 cm alatt én pl nem is nagyon nézem meg a fiúkat, mert kicsik. én 170 vagyok, párom 185 körüli, és ez így pont jó. de nekem pl tetszene egy 190 vagy magasabb srác is :)
19L
én 170cm vagyok, és mindig a magas pasik voltak a gyengéim...de sajna mindig átlag méretűekkel hozott össze a sors:D
De én a helyedben örülnék, milliószor jobb magasabbnak lenni az átlagnál ha férfi vagy, mint alacsonyabbnak...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!