Költözni szeretnék a szüleimtől, de ahol olcsó árban kapnék ingatlant Budapesthez közel onnan mindenki menekül, de miért?
Mert az ilyen területeken nincs bolt, posta, orvos, ovi, bulihely....
Ahoz hogy a napi dolgaidat intézd kocsiba kell szállni ami drága mulatság.
a sok utazás megeszi az életedet. engem hosszú távon nagyon frusztrált. 20 évig Bp. egyik legfosabb külkerületében éltem, ahonnan jó esetben 45, rosszabb forgalmi viszonyok mellett 1 óra volt az út a belvárosba. ha egy nap sok programom volt, akkor minden cuccomat cipelnem kellett, nem ugorhattam haza átöltözni, kajálni, stb.
ha kényelmes vagy, és pénzed is van, akkor autó, de abba is tankolni kell, szervízelni, költeni rá jó sokat. na meg a parkolóhellyel balettozni, és a dugóban bosszankodni.
amióta onnan elköltöztem, azóta azt mondogatom magamban, h max nyugger koromban lépek le innen nyugisabb helyre, addig semmi nem mozdít innen :)
kert nélkül is felnő a gyerek, úgyis csak élete első 10 évében tudja igazán élvezni, onnantól jönnek a különórák, a haverok, a bulizás, és a szívás, h hogy jusson haza éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!