Hogyan tegyem túl magam azokon a sérelmeken, sértéseken, amiket a szüleimtől gyermekkoromban elszenvedtem, sőt még mindig elsznvedek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen, amikor bármibe belekezdenék, mindig bevillan az a sok-sok megalázó pillanat, amikor a szüleim azt mondták rám, hogy katasztrófa vagyok, semmire sem jó, mindent tönkreteszek. Ha pedig tényleg elromlik valami a kezeim között, vagy elhasalok valamin, pl. egy vizsgám nem sikerül, arra gondolok, hogy lám-lám, ők már réges rég megmondták. Úgy érzem, hogy felemészt ez az érzés, és sehogyan sem tudom levetkőzni.2013. szept. 7. 13:29
1/3 anonim válasza:
Szard le... elvégre a te életed, had szúrd el úgy, ahogy te akarod... ha valamit is elbénázol, attól még nem dől össze a világ... amúgy meg könnyű úgy megmondani, hogy elszúrsz valamit, ha mindenre azt mondják... ha mindenre azt mondogatod, hogy sikerülni fog, akkor egyszer ha majd sikerül valami, akkor mondhatod, hogy én megmondtam, hogy sikerülni fog...
2/3 anonim válasza:
Először is kitartás,másodszorra meg leszarom tabletta!
Sajnos az én szüleim is ilyenek voltak,szinte minden nap veszekedtek,aztán rajtam vezették le a feszültséget.....tanultam,dolgoztam,és amint tudtam,elköltöztem.
Most egy hónapban egyszer telefon,fél évente látogatás,nekem ennyi elég....
3/3 anonim válasza:
És, ha tényleg elszúrsz dolgokat, akkor egy kicsit jobban figyelj, és menni fog. És légyszíves nyilvántartást vezetni a jól sikerült dolgokról is. Azok ugyanis sokkal többen vannak, csak ugye az már neked is természetes.
Ne keseregj, nincs itt semmi sem véglegesen elrontva, csak össze kell szedned magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!