Szülő ad pénzt műkörömre?
Mit csináljak, hogy apa adjon rá pénzt?
Az a gond, hogy nagyon feleslegesnek tartja, de semmi másra sem ad szívesen pénzt.
(amióta műkörmöm van, sokkal szebb a bőröm, mert nem vakarom véresre éjszaka)
Irigylem a problémáidat.
viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak: Van akinek adnak, van akinek nem. Ha neked nem adnak és ilyen szinten létkérdés akkor menj el dolgozni és keresd meg rá a pénzt magad.
jaj hagyjuk már ezt örülj,hogy ez a legnagyobb problémád..
viszont abban igaza van a többiekben,ha ennyire fontos menj el dolgozni én elmentem nyáron és nem műkörömért hanem,hogy egyáltalán esélyem legyen tovább tanulni.. Vagy spórolj pénzt ha nem vagy dolgozó korban,amit a suli büfében elköltenél azt mostantól gyüjtsd össze,sok sikert kívánok !
Én sem adok, nem is lehet meggyőzni semmivel.
Gépeléshez, sportoláshoz, tornaórára nem való. Sőt, szerintem úgy általában iskolába sem, de ez a magánvéleményem.
Aztán elment dolgozni 16 évesen, hogy majd abból - de kiderült, hogy nem fizetnek milliókat és vannak ezerszer fontosabb dolgok ennél. Megnövesztette és festi, néha elmegy festetni de az nem olyan vészes.
Fodrászt, kozmetikust, szőrtelenítést természetesen mi fizetjük, ezek az alapvető dolgokhoz tartoznak nálunk. A műköröm nem.
semmi feleslegesre nem költesz? pedig a műköröm felesleges :)
menj el diákmunkára, lesz pénzed műkörömre, és csá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!