Szülő ad pénzt műkörömre?
Sajnos a jelenlegi 7 órás alvásom mellett néha azt sem tudom, hol vagyok, olyan szinten ki vagyok merülve.
Ez van. Nekem nincs kapacitásom arra, hogy reggel fél 7-kor elinduljak, hazaérjek éjfél körül, majd keljek fél 6-kor.
És akkor a tanulás még sehol.
Volt, hogy a magándoki 1 évig gyógyszert szedetett velem, aminek hála tönkrement a gyomrom, a bélflórám (napi többször van hasmenésem a mai napig).
Akkor úgy nézett ki a kezem, hogy a buszon nem bámultak meg...
Nincs rá kapacitásod?? Ez jó. Nem lesz könnyű életed ilyen hozzáállással.
18 éves vagy, pár éven belül magadat kell eltartanod. Kicsit gondold át az élethez, munkához, pénzhez. jogokhoz-kötelességekhez való hozzáállásodat.
"Éjjel, álmomban történik mindez! Ilyen szinten érzéketlen már a bőröm és a saját körmeim, hogy fel se ébredek arra, hogy véresre martam magam, vagy éppenséggel leszakadt a fél körmöm."
"Az, hogy a műkörömmel nem merem vakarni, nehogy lejöjjön. A saját körmöm meg volt, hogy reggel félig leesett, úgy vakartam magam. "
Szóval álmodban olyan érzéketlen vagy, hogy nem érzed, ha összevissza szakad a körmöd, de a műkörmöddel nem vakarózol, mert álmodban félsz, nehogy leesen. Aha értem. Biztos a szüleid is értik, azért nem adnak rá pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!