Szülő ad pénzt műkörömre?
Amióta van, nem vakarom véresre magam éjszakánként...
És elég nagy szó, hogy végre nem rohad le a fél kézfejem, karom, lábam...
Nem értem mi az összefüggés a kaparás meg a köröm között. Kifejtenéd?
Hány éves vagy? Most honnan volt rá pénzed?
Az, hogy a műkörömmel nem merem vakarni, nehogy lejöjjön. A saját körmöm meg volt, hogy reggel félig leesett, úgy vakartam magam.
Kedves 80%-os, a minősíthetetlen stílusod miatt a többi kommentedet el sem fogom olvasni.
Ne haragudj, de ez csak akaraterő. Ha műkörömmel megállod, sima körömmel is meg tudnád állni.
Más kérdés, hogy én a szüleid helyében nem nyugodnék bele hogy ilyen a bőröd.
azért, mert hülyére akarod venni a szüleidet? képes vagy havi 4-5 ezer forintot kisajtolni belőlük műkörömre, csak azért, mert akkor nem vakarózol, mert "félted a körmeidet"? amikor az igazi körmeidet tördelted szét a bőrödön, az nem fájt??? vagy neked nagyobb visszatartó erő a félelem, hogy leesnek a körmeid, mint az érzés, amikor fájnak a saját körmeid?
mellesleg meg 4-5 ezer forintot maximum 2 napi diákmunkával megkeresel, ha ennyire kell neked a műköröm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!