Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő ad pénzt műkörömre?

Szülő ad pénzt műkörömre?

Figyelt kérdés
Nem értem, honnan van a korombelieknek pénzük arra, hogy havonta 4-5000 ft-ért töltessék.
2013. nov. 19. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 A kérdező kommentje:

De amúgy egy szóval sem írtam, hogy "halálra tanulom magam nap, mint nap".

Ezt maximum te találtad ki. Vicces, hogy itt az emberek olyanokat írnak, amihez nekem semmi közöm:))

2013. nov. 19. 21:32
 72/88 anonim ***** válasza:
82%

"Tavaly nyáron volt, hogy 3 napot egyben lehúztam, 1 rossz szavam nem volt, mert legalább kerestem vele pénzt.

Jelenleg viszont semmi értelme felkelnem, bemennem, végigülni 8 órát, majd hazajönni és bemagolni azokat a dolgokat, amikre az érettségi után semmi szükségem nem lesz. Ebben engem semmi sem motivál. Főleg, hogy a legtöbb órán semmi sem történik, csak diktálnak-írunk."

Gratulálok. Dolgoztál kemény 3 napot. Hát nyilván ez elismerésre méltó. "Taps-taps".

Mellesleg ha nem tanulsz annyit, akkor nem értem napi 4 órás melóra miért nincs időd. Ja persze, napi 8 óra sulitól már elfáradsz.

Mindegy is. Nyilván, 18 éves fejjel iszonyat nagy élettapasztalatod van. ;)

2013. nov. 19. 21:39
 73/88 anonim ***** válasza:
96%
Azért mond már el mi az a szakma, amit 1 év alatt megtanulsz és halálra keresed vele magad?
2013. nov. 19. 21:42
 74/88 anonim ***** válasza:
96%

Milyen jólkereső egészségügyis szakmát fogsz te szerezni?

Gyógytornász,képalkotó? Ja bocs azok 4 éves (alap) képzések brutális kémia és biofizika oktatással.

Esetleg okj-sre mész nővérnek? Az sem jó mert nem kapsz egy év alatt szakmát és a épphogy megélsz a nyamvadt kis fizetésből. (Még mielőtt valaki szívére venné:Semmi kifogásom a nővérek ellen, sokkal inkább az állam ellen mert nem megfelelő fizetést kapnak miközben több műszakban dolgoznak és állandó fertőzésveszélynek vannak kitéve.)

De tényleg oszd már meg velem mit szeretnél tanulni, mert ha ilyen menő egy év alatt kitanulható, keresett szakmát adó oktatások vannak akkor itt hagyom a francba az egyetemet, elvégzem azt a sulit és élek mint Marci hevesen. Na meg minden héten másféle műkörmöt rakatok fel...

(Dehogy a kérdésre válaszoljak, azok az ismerőseim akik műkörmöt hordanak -általában-heti minimum három estét húznak le felszolgálással. Vagyis:dolgoznak.)

2013. nov. 19. 21:48
 75/88 A kérdező kommentje:

Ezek olyan stílusú kommentek, amikre nem fogok reagálni.

Csak egy dologra: lehúztam EGYBEN 3 NAPOT. 72 óra FOLYAMATOSAN, alvás nélkül. Erre írtam 3 napot. De amúgy egész nyáron dolgoztam akkor.

2013. nov. 19. 21:53
 76/88 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem érdekel a vita, engem ez a szakma érdekel, légyszi írd le. Azt mondtad, nincs szociális életed, ki ismerne fel?
2013. nov. 19. 21:56
 77/88 anonim ***** válasza:
95%
te most azért írtad ki ezt a kérdést, hogy lepontozz mindenkit?
2013. nov. 19. 21:56
 78/88 A kérdező kommentje:

Nem írom le.

Nem pontozok senkit sem.

2013. nov. 19. 21:57
 79/88 A kérdező kommentje:
De mindegy én ezt itt befejeztem, mert egyesek undorító stílusban válaszolgatnak, erre pedig nem vagyok kíváncsi. :) Utálom az ilyen embereket, ezért nem szerepelnek az életemben. Még neten keresztül is sok(k)...
2013. nov. 19. 21:58
 80/88 anonim ***** válasza:
96%
Még szerencse hogy az "ilyen" emberek is utálnak téged, meg az olyan fajtákat mint te. Legalább kölcsönös a dolog.
2013. nov. 19. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!