Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
azt nem értem, hogy ha 4 tesztből 2 negatív, 2 pozitív, akkor miért nem vettél legalább még egyet, vagy miért nem mész azonnal dokihoz? ha tényleg fontos neked a baba, akkor legyél annyira felelősségteljes és a baba és a te érdekedben menj el orvoshoz
szüleid mit szólnak ehhez?
A tesztek milyen sorrendben voltak pozitívak és negatívak?
Elképzelhető (ha az első kettő volt pozitív és a második kettő negatív), hogy terhes voltál, de volt egy korai spontán vetélésed. Korai terhességnél ezt lehet, hogy észre se veszed.
Igen, igazuk van az előzőeknek, lehet hogy volt egy spontán vetélés, és nem vagy terhes.
Elmentél már orvoshoz?
Amúgy mindenféle rosszindulat nélkül ajánlom a Várandós tinik c. sorozatot, abból megtudhatod mik a hátrányai a korai szülésnek és mik az előnyei (nem sok van..)
[link] itt van pár rész belőle
és végül hány hetes vagy? ne húzd már ennyire mert lassan nőni fog a pocid és a reggelt a wc-fölé görnyedve fogod kezdeni :D
MOND EL A SZÜLEIDNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!