Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok. Hogyan mondjam...

Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?

Figyelt kérdés

Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(

16L

2013. aug. 22. 14:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/158 anonim ***** válasza:
77%
Kaparást a 6. hét után sem végeznek . Egészen a 12. hétig vákuum aspirációval távolitják el az embriót ,valamint üritik ki a méh tartalmát !
2013. aug. 23. 15:56
 82/158 anonim ***** válasza:
82%

azt nem értem, hogy ha 4 tesztből 2 negatív, 2 pozitív, akkor miért nem vettél legalább még egyet, vagy miért nem mész azonnal dokihoz? ha tényleg fontos neked a baba, akkor legyél annyira felelősségteljes és a baba és a te érdekedben menj el orvoshoz

szüleid mit szólnak ehhez?

2013. aug. 23. 20:47
 83/158 anonim ***** válasza:
69%
Terhes vagy? Mit szóltak a szüleid?
2013. aug. 24. 11:57
 84/158 anonim ***** válasza:
71%

A tesztek milyen sorrendben voltak pozitívak és negatívak?

Elképzelhető (ha az első kettő volt pozitív és a második kettő negatív), hogy terhes voltál, de volt egy korai spontán vetélésed. Korai terhességnél ezt lehet, hogy észre se veszed.

2013. aug. 24. 14:27
 85/158 anonim ***** válasza:
79%

Igen, igazuk van az előzőeknek, lehet hogy volt egy spontán vetélés, és nem vagy terhes.

Elmentél már orvoshoz?

Amúgy mindenféle rosszindulat nélkül ajánlom a Várandós tinik c. sorozatot, abból megtudhatod mik a hátrányai a korai szülésnek és mik az előnyei (nem sok van..)

[link] itt van pár rész belőle

2013. aug. 25. 12:34
 86/158 anonim ***** válasza:
82%
Azért a várandós tiniket ne hozzuk már ide, nekik fizetnek ezért, nem is keveset, kb 60e dollár egy évadra, az kb 10millió alsó hangon is, abból könnyű megélni!
2013. aug. 25. 12:37
 87/158 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok. Hétfőn voltam az orvosnál és tényleg terhes vagyok de nem mondtam még el. Egyre jobban félek mert látják, érzik, hogy titkolok valamit.
2013. aug. 28. 14:49
 88/158 anonim ***** válasza:
10%
Oh mekkora faszolást fogsz kapni :) Mehetek nézni? :D
2013. aug. 28. 14:51
 89/158 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező (#87), ez rossz politika, mert minél inkább húzod a feszültséget, annál nagyobbat fog robbanni, én is másként reagálok egy kapásból előadott problémára, és máként egy olyanra, aminek kapcsán napok óta idegesítenek...
2013. aug. 28. 14:56
 90/158 anonim ***** válasza:
85%

és végül hány hetes vagy? ne húzd már ennyire mert lassan nőni fog a pocid és a reggelt a wc-fölé görnyedve fogod kezdeni :D

MOND EL A SZÜLEIDNEK!

2013. aug. 28. 15:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!