Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
Írd le egy cetlire és told az orruk alá!
Még ez is jobb, mint amit most csinálsz.
most már tényleg nem kéne húznod szerintem folyamatosan adagold nekik pl. Kezdj el beszélni a babákról hogy milyen aranyosak , miért jó egy gyerek aztán kérdezd meg esetleg hogy mikor szeretnének és eggyáltalán szeretnének-e nagyszülők lenni és elmondod hogy fiatal nagyszülők lesznek jobb egy fiatalabb nagyszülő mint egy idősebb ha minden jól megy ők később halnak meg és látják felnőni és az ő gyereküket is láthatják. Elmondod hogy te szeretnéd megtartani (mondasz okokat rá pl. Imádod őket, félsz az abortusztól), és azt is elmondod hogy hogyan tervezed a jövőd hogy neveled a gyereked. Bevallod hogy felelőtlenek voltatok kár lenne letagadni! És végül megkéred hogy támogassanak!
De ha tovább húzod még rosszabb lesz végülis olyan lenne mint ha hazudnál nekik. Sok sikert hozzá!
örülök, hogy végül minden rendben zajlott :)
a továbbiakhoz sok sikert és boldogságot kívánok nektek :)
Gratulálok, és sok boldogságot.
Sok erőt az élethez. :)
Köszönöm :)
119. Egyáltalán nem biztos, hogy elcseszem az életemet. Biztos lesz olyan sokszor amikor azt fogom mondani, hogy bárcsak ne lennék még anya és belátom, hogy túl fiatal is vagyok hozzá de SOHA nem fogom megbánni. Már most nagyon erősen kötődöm hozzá, pedig még nem is tudom, hogy ki ő. De már most nagyon szeretem és várom. A barátom is várja és állandóan gyerekekkel kapcsolatos dolgokkal foglalkozik és sok mindennek ő is utána néz. Persze semmi sem tart örökké, de azért remélem, hogy sokáig együtt leszünk, főleg az életünk legnagyobb dolga után. Végtelenül türelmes és kitartó személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!