Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
Nagyon örülök,hogy így alakult, sok erőt, és boldogságot!!! :)
Szerencsés vagy, és minden jó lesz :)
Köszönöm :)
Novembertől magántanuló leszek. A barátom folyamatosan jobban fizető állást keres de egyelőre marad ez az új, ennek is örülni kell. Mivel sokat kell neki vonatozni mire oda ér a munkahelyére (másik városban lakik) ezért hetente 2-3x nálunk alszik és ez szerintem jó. Hogyha megszületik a baba és még akkor is így lesz akkor legalább jobban fogunk hasonlítani egy családra. Ha a barátomnak sikerülne még jobban fizető állást találni, akkor akár élhetnénk együtt is legalább hétköznap. De ez még messze van és nem is biztos, hogy sikerül.
Sok boldogságot nektek.
Szerintem készíts egy babanaplót. Ebbe ne csak a fotókat, hanem az érzéseid, életed is írd le a gyermeked számára.
Neked sokkal nehezebb lesz most, mintha már az igazi felnőtt korban lennél állapotos. Nagyon érdekes lesz majd a gyerekednek olvasni a történetedet.
Én is támogatom a babanapló írását. :)
Nekem is van egy kis füzetem, ami igaz, hogy csak bölcsis és ovis, de imádom még most is olvasgatni, pedig már 21 vagyok. :D
Köszönöm :)
Hááát... Ami neki tetszik az nekem nem, ami nekem tetszik az neki nem. Ami esetleg mindkettőnknek tetszik az olyan, hogy a családunkban van olyan nevezetű ember és olyat nem akarunk adni :)
Neki a kedvence a Róbert és Roland (még van több is)
Nekem inkább a Z betűs nevek, mint például Zalán és Zente. Ezen kívül van még pár.
A közös Ákos, Gergő, Bálint, Patrik stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!