Hogy mondjam el ezt itthon úgy, hogy ne akadjanak ki a szüleim?
Elvesztettem a szemüvegem egy nyaraláson. Tegnap értem haza és még mindig nem tudom, hogy mondjam meg (látok nélküle, nem is hordom állandóan, ezért nem tűnt még fel szüleimnek)
Amúgy is 2-3 éves darab volt, szóval érett már egy szemvizsgálat és új szemüveg, de azért le fognak szidni, hogy így elhagytam... Hogy kéne előadnom?
Elmondod és ennyi. Legfeljebb elütik egy viccel, hogy mégis állandóra kéne, ha már a szemüveged sem találod meg.
Nekem spéci lencsés, vékonyított, csodabevonatos UV-szűrős, drága keretes szemüvegem van, szóval sosem volt kis beruházás (és emellé állandó, most is érik a csere), de mikor egyszer ráültem és eltört, máskor meg leesett az orromról az erkélyen (ötödik emelet, és akkor még nem volt "balesetbiztosítás" a szemüvegekre), szüleim nem haragudtak nagyon. Persze érvágás volt újat csináltatni, de ha amúgy is kellett volna...
Készülj fel, hogy le fognak szidni, és akkor nem érhet semmi váratlanul. Ígérd meg, hogy legközelebb jobban vigyázol rá és nem viszed nyaralni, bár megérthető, hiszen jobban látsz vele, aztán igazából fel sem tűnik, ha lerakod valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!