Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit ártottam én, hogy azt...

Mit ártottam én, hogy azt kapom? Ha van Isten, miért hagyja, hogy ez legyen itthon. Nem bírom tovább :' (

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Nekem van a legcsodálatosabb anyukám de szegény sokat szenved, mert az apám egy alkoholista féreg.. hetente legalább egyszer megveri, általában a szemem láttára.Ilyenkor egész éjjel sírok és azt kérdezgettem a jó Istentól, hogy miért nem segít?!

Sajnos elköltözni nem tudunk mert a legolcsóbb albérlet is 40ezer Ft + rezsi..és anyukám havi 55ezret keress abból pedig nem tudnák megélni sehogy se.. anya már pályázott önkormányzati lakásra de még semmi hírt nem kaptunk róla pedig már több mint egy év eltelt.

Nem bírom tovább nézni, ahogy ez az állat az anyukámmal bán..inkább megölöm magam, minthogy lássam ahogy a földön fekve rugdossa szegényt.Sokszor oda állok, hogy ne bántsa, sírva könyörgök de olyankor én is kapok és anyát is jobban megveri.. Az egész utca tudja mi megy itthon.. és az iskolába is.Nincs egy barátnőm se.. általában vagy keresztűl néznek rajtam az emberek vagy csak csúfolnak..

Gyűlölöm az egész életem.. sokszor bámulom a kést vagy valami éles tárgyat és elképzelem, hogy megvágom magam vagy egyből a torkomat. Egyedül azért nem tettem még meg, mert nem akarom, hogy anya jobban szenvedjen de ezt már nem bírom..

2013. jún. 1. 21:21
1 2 3 4
 1/38 dani900 ***** válasza:
100%
Anyukád miért nem hívta még a rendőröket?
2013. jún. 1. 21:24
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szóltok rendőrségen, családsegítőnek?

Ha anyukád nem meri tedd meg te. Mikor egyszer megver menj el rendőrségre másnak,látleletet vesznek és becsukhatják apukádat. Vagy szólj osztályfőnöködnek,hogy tegyen valamit.

2013. jún. 1. 21:29
 3/38 anonim ***** válasza:
57%

1. Mivel isten nincs, ezért NE töle várj segitséget.

2. Amikor apád tombol, AKKOR hivd ki a rendörséget.

3. Anyád adja be a válókeresetet, és ne hagyja, hogy apád bántsa.

4. Ha elválnak, apádnak fizetnie kell, tehát nem csak ennyi lesz a kövedelme.

2013. jún. 1. 21:30
 4/38 A kérdező kommentje:
Egyszer volt már rendőrségi ügy belőle.. de nem csináltak semmit pedig nagyon durván megvert akkor engem. éjjel elvitték..reggel már itthon volt.
2013. jún. 1. 21:30
 5/38 dani900 ***** válasza:
100%

Ez komoly? Téged vert meg, és? Látleletet vettek? Orvos megnézett téged?

De, nem számít, ha kell minden héten hívjátok ki őket, nem szabad annyiban hagyni, addig kell csinálni, amég komolyan nem vesznek.

2013. jún. 1. 21:35
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Újra fel kell jelenteni, most már visszaeső is lesz, keményebb büntetést fog kapni. Kérjetek távoltartási végzést.
2013. jún. 1. 21:35
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
Melyik településen laktok? Szerintem itt lesz néhány jókötésű önként jelentkező, akik "elbeszélgetnek" apáddal.
2013. jún. 1. 21:36
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
A családon belüli erőszak bűncselekmény. Nem kellene, hogy eltűrjétek. Édesanyád kérjen segítséget. Csináltasson látleletet, tegyen feljelentést a rendőrségen, váljon el, kérjen távoltartási végzést. Mittomén mit lehet ilyenkor még tenni. Van egy alapítvány is a "Nane" szerintem segítenek. Mondanám, hogy fordulj a gyámügyhöz, mert kiskorú és veszélyeztetett vagy, de akkor valószínűleg állami gondozásba vesznek. Habár ennél még talán az is jobb lenne. Sajnálom, hogy neked ilyen élet jutott, de bízzál benne, hogy lesz majd ennél jobb is. Próbálkozzatok és biztosan sikerülni fog.
2013. jún. 1. 21:36
 9/38 anonim ***** válasza:
Hol laktok? Milyen segitséget tudtok elfogadni? (Privi?)
2013. jún. 1. 21:37
 10/38 anonim ***** válasza:
Iskoládban is kell ennek felelőse legyen, az osztályfőnöködnek el tud ahhoz a kollégájához vezetni, aki segít intézkedni. Egyértelműen menekülnötök kell, mert ez már nem lesz jobb. ÉS később sem, mikor majd józanul könyörög. Nem azt mondom, h teljesen meg kell szakítani vele a kapcsolatot, de a saját egészségetek (testi+lelki), muszáj külön költöznötök mielőbb!!! Vagy őt távol tartatnotok! Kérj segítséget családsegítőtől,iskoládban keress addig valakit, amíg nem találsz olyat, aki érdemben segít.
2013. jún. 1. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!