Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit ártottam én, hogy azt...

Mit ártottam én, hogy azt kapom? Ha van Isten, miért hagyja, hogy ez legyen itthon. Nem bírom tovább :' (

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Nekem van a legcsodálatosabb anyukám de szegény sokat szenved, mert az apám egy alkoholista féreg.. hetente legalább egyszer megveri, általában a szemem láttára.Ilyenkor egész éjjel sírok és azt kérdezgettem a jó Istentól, hogy miért nem segít?!

Sajnos elköltözni nem tudunk mert a legolcsóbb albérlet is 40ezer Ft + rezsi..és anyukám havi 55ezret keress abból pedig nem tudnák megélni sehogy se.. anya már pályázott önkormányzati lakásra de még semmi hírt nem kaptunk róla pedig már több mint egy év eltelt.

Nem bírom tovább nézni, ahogy ez az állat az anyukámmal bán..inkább megölöm magam, minthogy lássam ahogy a földön fekve rugdossa szegényt.Sokszor oda állok, hogy ne bántsa, sírva könyörgök de olyankor én is kapok és anyát is jobban megveri.. Az egész utca tudja mi megy itthon.. és az iskolába is.Nincs egy barátnőm se.. általában vagy keresztűl néznek rajtam az emberek vagy csak csúfolnak..

Gyűlölöm az egész életem.. sokszor bámulom a kést vagy valami éles tárgyat és elképzelem, hogy megvágom magam vagy egyből a torkomat. Egyedül azért nem tettem még meg, mert nem akarom, hogy anya jobban szenvedjen de ezt már nem bírom..

2013. jún. 1. 21:21
1 2 3 4
 11/38 dani900 ***** válasza:
Azért fel a fejjel, látod, itt is sokan segítenek, ne érezd magad rosszul, megoldás mindig van, bátorság :)
2013. jún. 1. 21:40
 12/38 anonim ***** válasza:
18%

Nincs értelme magad ellen fordulni, inkább apád ellen fordítsd a kést, ha már senki sem segít. Na jó ez is hülye ötlet volt, de ha a rendőrség nem segít, tényleg nincs sok lehetőség. Amúgy van Isten, ne higgy annak aki mást ír. A gond az, hogy szabad akarata van mindenkinek, de sok ember nem hallgat az Úrra.

Amúgy merre laktok? Debrecenben, ahol lakom pl. tudok olcsóbb albérletet. Azt tudnám még javasolni forduljatok olyan civil szervezethez, ami ilyen esetekkel foglalkozik. Privátban írok néhány ilyet, ha érdekel.

2013. jún. 1. 21:44
 13/38 A kérdező kommentje:
A családsegítő kivan zárva.. akkor elvinnének és anya egyedül maradna. Amikor a rendőrök kijöttek jött egy mentőkocsi is és a mentős megnézte, hogy eltört-e valamim.. aztán elmentek. Anya szereti apámat vagy csak a félelem de nem meri beadni a válópert. A rendőrt pedig szégyeljük kihívni mert utaná folyton megbálmulnak az emberek.. és engem azóta zaklatnak a suliban mióta egyszer kint voltak. Egyébként debreceniek vagyunk.
 14/38 anonim válasza:
43%

Rendőr sajnos a legnagyobb cigány az országba, tőlük hiába vársz segítséget, máshoz viszont ugye nem nagyon lehet fordulni. Még egy próbát náluk, ha most se jön be mindenképp válás és költözés bármi áron. Rokonhoz nem tudsz fordulni segítségért? (((((Persze nem megoldás, de ha van olyan ismerősöd/rokonod, akkor kérd meg hogy taknyolja kicsit a betonba ezt az állatszerűséget, mert férfi ne ilyen az ilyen, meg amíg kicsit iktatva van addig titeket se tud bántani.)))))

Ui.: Isten nincs, vagy ha van akkor az ember ellen dolgozik, ergo ne könyörögj hozzá.

15/38 anonim ***** válasza:
56%

Isten egy kitalàció, én is hittem benne de sose lett jobb hiába imádkoztam, sőt...próbáljátok meg ismérpt feljelenteni, látlelet, video, hangfelvétel!! Ne hagyjátok ezt!

Az emberek legnagyob része fé.reg, ne érezd magad rosszul!

Vannak kedves, megértő emberek is!:) ha gondolod, írhatsz privibe is, szívesen segítek!:)

2013. jún. 1. 21:46
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
webcamera, kölcsönkért mobilról videófelvétel, magatokról látlelet! kitartás! Ha van bizonyítékotok, azt nem mismákolhatják el. És nehogy hülyeséget csinálj, nem ér annyit az a f@sz! Főleg nehogy a szégyen miatt ne lépjetek, ez nem a ti szégyenetek!!!
2013. jún. 1. 21:50
 17/38 A kérdező kommentje:

De minket néznek le.. főleg a suliba. Mindennap beszólnak olyanokat, hogy " Anyád boxzsáknak érzi magát" vagy, hogyha rossz a kedvem (altalaban mindig az) akkor "Na mivan anyád megint kapott" :/

Egyébként a rendöröktől semmit se várok már hisz amikor kijöttek is anyával beszéltek csúnyán nem apammal.

2013. jún. 1. 22:02
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt az anyukádnak kellene elhatározásra jutni! Nem kerülsz intézetbe ha a családsegítőhöz fordultok. Nem tudom hol laktok, de létezik olyan, hogy Családok Átmeneti Otthona, ami pont azért jött létre, hogy a nehéz helyzetbe került családokat ne kelljen szétszakítani. Ott minimális összeget kell csak fizetni, fél-egy évig lehet maradni, addig talán sikerülne lakást intézni. Ehhez persze anyukád elhatározása kell, hogy merjen lépni. A válópert ráér azután elindítani, ha eljöttetek otthonról.

Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, hogy nem az intézet az egyedüli megoldás! Az a legvégső eset, de nem hinném, hogy anyukádtól bárki is el akarna szakítani, ha otthagyjátok apukádat.

2013. jún. 1. 22:13
 19/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom min mész keresztül!Én is ezt éltem át.

Apám alkoholista volt,verte anyámat,meg engem is.

Soha nem volt rendőrségi ügy vagy bármi belőle,mert nem akartunk,hogy megtudják mások.Nem is tudja senki a mai napig se.Én is imádkoztam esténként.Nem értettem,hogy a jó isten miért hagyja ezt??Az én anyukám a világ legjobb asszonya,a légynek se tudna ártani,de bezzeg az a féreg apám,egy roh@dék!!Hosszasan tudnék erről mesélni,de próbálok túllépni rajta.Felnőttem,elköltöztem,saját családom van...csak anyukámat sajnálom,mert még mindig az állat apámmal él...

Ha gondolod írj privit,én is debreceni vagyok!!!

24/L

2013. jún. 1. 22:17
 20/38 anonim ***** válasza:
Szia! Ne érdekeljen hogy mit mondanak rólad az iskolában itt sokkal komolyabb dolgokról van szó! Azonnal értesítsétek a rendőröket! Ne hagyd hogy anyuddal ezt tegye :( Olvasom debreceni vagy, ahh:( szívesen meglátogatnám apud de 250km-re odébb vagytok:( Hívjatok rendőrt!!!!!!
2013. jún. 1. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!