Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit ártottam én, hogy azt...

Mit ártottam én, hogy azt kapom? Ha van Isten, miért hagyja, hogy ez legyen itthon. Nem bírom tovább :' (

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Nekem van a legcsodálatosabb anyukám de szegény sokat szenved, mert az apám egy alkoholista féreg.. hetente legalább egyszer megveri, általában a szemem láttára.Ilyenkor egész éjjel sírok és azt kérdezgettem a jó Istentól, hogy miért nem segít?!

Sajnos elköltözni nem tudunk mert a legolcsóbb albérlet is 40ezer Ft + rezsi..és anyukám havi 55ezret keress abból pedig nem tudnák megélni sehogy se.. anya már pályázott önkormányzati lakásra de még semmi hírt nem kaptunk róla pedig már több mint egy év eltelt.

Nem bírom tovább nézni, ahogy ez az állat az anyukámmal bán..inkább megölöm magam, minthogy lássam ahogy a földön fekve rugdossa szegényt.Sokszor oda állok, hogy ne bántsa, sírva könyörgök de olyankor én is kapok és anyát is jobban megveri.. Az egész utca tudja mi megy itthon.. és az iskolába is.Nincs egy barátnőm se.. általában vagy keresztűl néznek rajtam az emberek vagy csak csúfolnak..

Gyűlölöm az egész életem.. sokszor bámulom a kést vagy valami éles tárgyat és elképzelem, hogy megvágom magam vagy egyből a torkomat. Egyedül azért nem tettem még meg, mert nem akarom, hogy anya jobban szenvedjen de ezt már nem bírom..

2013. jún. 1. 21:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Menj el a felekezetedhez tartozó lelkészhez/paphoz. 1 - ha vele kibeszéled magad, egy kicsit könnyebbül a lelked. 2 - ők is láttak már egy-két dolgot, ismernek embereket; lehet, segíteni is tudnának!

Isten áldjon!

2013. jún. 2. 19:46
 32/38 A kérdező kommentje:

Igazábol azért írtam ki ezt az egészet, mert úgy éreztem, hogy muszáj kiadnom magamból amit érzek.. és nagyon kedvesek vagytok, hogy segítettek..még ha csak pár szóval, már is jobb a kedvem :) nem azért, mert sajnáltok hanem mert végre van aki megért és nem csak azt mondják "minek ment hozzá anyukád, mindenki egye meg amit kifőzött" meg, hogy "rá is fér anyádra egy kis verés" mert ezeket nap mint nap mondogatják.. a Petőfi Általános Iskolába járok és itt sok a gazdag, beképzelt bunkó akiknek az a hobbijuk, hogy azt bántják akin látszik, hogy gyenge.

Mehetnék másik iskolába de félek, hogy ott is kiderülnének ezek a dolgok és nagyon szégyelem, nem akarom, hogy még többen anyukámon és rajtam nevessenek.

Egyébként jövőre fogok ballagni.

2013. jún. 3. 10:26
 33/38 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú. Hidd el tudom mit érzel.Nekem is ilyen apám volt de 3éve meghalt, autóbalesetben, mert ittasan ült a volán mögé. Nagyon sajnáltam de sose felejtem el mennyi fájdalmat okozott anyukámnak, a testvéreimnek és nekem is. De soha sem adhatod fel! Nem szabad még csak rá gondolni se!

Én is debreceni vagyok és ha nem tévedek a Petőfi az a hídnál lévő 'okosak' iskolája, bár nem vagyok benne biztos. De ha igen akkor szerintem jobb lenne másik sulit keresni. Ha jól tanulsz akkor ajánlani tudom a Refit. Az egy nagyon kemény, vallásos iskola de Debrecenbe párja nincs az ott lévő tanárok és diákok empátiájának. Az alebből a szegények iskolája, mindenkinek meg van a maga keresztje amit cipel. A kislányom is odajár, nagyon szereti.

Az anyukádat pedig senki se bánthatja de mindenkép el kell hagynia édesapádat. Ilyen körülmények között nem lehet élni.

Sok szerencsét és kitartást kivánok nektek!

2013. jún. 3. 10:55
 34/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Épp így nőttem fel én is. A rendőrség sajnos tényleg nem segít, én az osztályfőnökömmel is beszélgettem annak idején, de mikor a családsegítőkhöz fordult, ellenséges lettem vele, nem akartam, hogy idegenek avatkozzanak az életünkbe. Neked viszont élned kéne a lehetőséggel. Én talán rosszul döntöttem, de nálunk az idő megoldotta a dolgokat. NE vagdosd magad, én megtettem és bár már csodálatos az életem, amíg élek takargathatom a hegeket. Ha hiszel Istenben, olvasd el Joni Eareckson-tól az "Egy lépéssel tovább" című könyvet, nekem segített. Meglátod, minden jóra fordul. L/23

2013. jún. 3. 11:09
 35/38 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy régen kérdezted már és nemtudom végül mi lett de nekem nyugodtan írhatsz én is hasonlókon megyek át csak én kínomba (tudom,hogy nagyon rossz szokás) magamat vagdasom.:// 14l
2013. jún. 7. 22:02
 36/38 MarkLollo válasza:
Dögölj9n meg az ilyen!
2013. aug. 21. 08:19
 37/38 anonim ***** válasza:
isten nincs viszont vannak jo konyhakesek . ha verekedes heveben megolod ezt a szemetet a birosag siman felment onvedelem cimen.
2016. febr. 27. 07:39
 38/38 világvége1 válasza:
Jókat nem vernek meg.
2020. jún. 25. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!