A férjemet nagyon zavarja, hogy itthon vagyok a gyerekekkel. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Vegyen ki pár nap szabit, lehet hogy csak nagyon fáradt.
Cserélhetek is, hisz már férfi is mehet gyed-re.
BEszéljétek meg, hogy mit kellene neked jobban tenni, hogy ne érezze, csak ő fárad a családért. Tudom, hogy nagyon sok a dolog, de ő "be van fogva " - vagyis az ő helyzete ezért nehezebb. A kicsikkel lenni pedig minden fáradság ellenére nagyon nagy öröm. Tudnál otthonra valami 1-2 órás munkát vállalni? Beszéljétek meg, hogy lenne a legjobb.
Ha nyugodtak vagytok, egy jó mese is jöhet, a humor sokszor nagy segítség a feszültségek oldásában:
" - Hallod-e, asszony, jó dolgod van neked itthon, cseréljünk már egyszer: te menj a földre szántani, én meg a házban maradok!
- Jól van, uram, ha csak az a kívánságod, legyen úgy, ahogy mondod."
Marad a házban a régi rend/ Magyar népmese
Azt már én is felajánlottam, hogy maradjon itthon GYED-en, de azt mondta, ő bedilizne, ha egész nap 2-3 kicsire kellene odafigyelnie.
A legnagyobb 3 éves, ősszel megy oviba, a középső 1 éves múlt, a harmadikkal most vagyok 32 hetes.
Igen, tudta, hogy mire számíthat, mert előre megbeszéltük, hogy mi hogyan lesz, de most mégis felmerült ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!