Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemet nagyon zavarja,...

A férjemet nagyon zavarja, hogy itthon vagyok a gyerekekkel. Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Már néhány hónapja észrevettem rajta, hogy valami bántja, de nem tudtam kideríteni, mi az. Hiába kérdeztem mindig kitért a válasz elől vagy azt mondta csak fáradt, nincs semmi baja. 4 napja nagy nehezen kibökte, zavarja, hogy amíg ő dolgozik, addig én itthon lógatom a lábamat (ezért a megjegyzésért később bocsánatot kért). Még 2 évig biztosan itthon leszek, lehet, hogy tovább is, ez attól függ, hogy felveszik-e majd a kicsit bölcsibe vagy sem. Nem tudom, hogyan változtassak vagy egyáltalán min változtassak, hogy ne zavarja ennyire. Ő sem tud rá megoldást. Volt még valakinél ilyen vagy hasonló probléma? Hogyan oldottátok meg?
2013. máj. 31. 16:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 4-es mesét elolvastad? Olvassátok el. És beszélgetni sokat, és kérdezz rá nála, mit szeretnél, mi legyen az ebéd, stb -hogy érezze, EGYÜTT vagytok, jóban-rosszban- munkában is. Munkamegosztás van, és ha megbeszélitek működik is.
2013. jún. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!