Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
Szia!
Azóta mi újság veletek?
Sziasztok!
Mindenki jól van, köszönjük szépen :)
Furcsa, hogy éppen 1 éve írtam ezt a kérdést, közben meg már annyi minden történt, hogy olyan mintha már évek teltek volna el. Végül nem tudjuk minek a hatására, de Nándi lett a neve. Olyan kis imádnivaló és hálistennek' nem is kell sokat éjszakázni vele (kopp-kopp) tehát teljesen jó gyerek még eddig. És üzenem azoknak, akik leszóltak, hogy a párom még mindig velünk van! Közelebb kerültünk egymáshoz szóval a gyerek nálunk tényleg boldogságot jelent :) közben folytatom az iskolát, nem könnyű... de van ami, illetve aki motivál ha úgy érzem, hogy ez sok. Persze vannak nehézségek így is és nem tökéletes minden de szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen családom és barátaim vannak.
Jópár választ írtam már, de megint csak azt mondhatom, hogy le a kalappal előtted :) sok sok boldogságot :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!