Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
2-od Unokatesóim:
Zalán
Zente
Zétény
Zoé(jó ő lány, de illik a sorba:))
Bálint
Gergő
Levente
Mind 6 év alattiak...
Csak érdekes, hogy menjyi hasonló nevek, mint amiket soroltál
Hát majd csak lesz valahogy, messze van még. Lehet, hogy időközben megtetszik mindkettőnknek valami más.
Szerintem ezek gyakori nevek, de túl régit és ilyen hülye újat sem akarunk adni.
Köszönöm szépen, jó minden. Csak ez a derékfájás ne volna :)
A barátommal még mindig együtt vagyunk és úgy érzem, hogy ezután még szorosabb lett/lesz a kapcsolatunk. Most se érezzük azt, hogy elrontottuk és én is teljesen nyugodt vagyok, még mindig nem vágyom arra, hogy bulizni menjek meg olyan dolgokat csináljak amiket gyerek mellett nem nagyon tehetek majd meg. Szerintem jó lesz így.
Április 26-ra vagyok kiírva :)
Örülök, hogy írtál, jó olvasni, hogy minden oké, nagyon de nagyon sok boldogságot a babához még így ismeretlenül is. És el kell mondanom : minden tiszteletem a tiéd, amiért ezt így bevállaltad :) Majd írj még nekünk :)
17L
04. 22-én egészségesen megszületett a kisfiam (3650gr, 53cm) nagyon boldogok vagyunk. Maga a szülés is jól ment, tehát nem volt semmi probléma. Olyan kis formás bébi, gyönyörű :) A szüleimnek is tetszik, most már egyáltalán nem zavarja őket se, hogy ez így alakult. Most jó minden, reméljük így is marad :)
Köszönjük szépen mindenkinek! :)
gratulálok:)
remélem jól alakul az életetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!