Terhes vagyok. Hogyan mondjam el itthon?
Nem akartam de elvetetni sem akarom. Nem voltam még orvosnál de a tesztek szerint terhes vagyok. A barátom 22 éves és dolgozik, én még tanulok. 2,5 éve vagyunk együtt. Mire a baba megszületne már 17 lennék. Anyukám észre vett rajtam valamit és kérdezősködik de nem merem neki elmondani mert nem tudom hogyan reagálna de apukám nagyon-nagyon mérges lenne, csalódott és nagyon haragudna rám. Szerintem. Védekeztünk mindig mielőtt szólnátok. Nem tudom hogyan történhetett, tudom, hogy nem tudnám még eltartani de nem akarom elvetetni. Meg akarom tartani, tanulni szeretnék és aztán eltartani. Mit tegyek? :(
16L
Miért itt vársz arra megoldást, hogyan is rendezd el ezt a dolgot a szüleiddel?
A pároddal szépen elé álltok a te szüleidnek és vázoljátok a helyzetet.
Határozott elképzeléseid vannak a leendő életedről, de megoldást keresel a "hogyan mondjam el"-re?
Ez nem az a szint, hogy eltörtem a vázát, hogyan mondjam el anyának?
nekem ez olyan zavaros.. 2 hetes terhesség? lehet én vagyok buta,de azt tudtommal még nem mutatja teszt , nem? bár lehet,hogy csak fiatal vagyok még ehhez :D
mikor volt meg utoljára?
és már egyszer írtam,hogy menj el nődokihoz!
16L
A terhességet az utolsó menses első napjától számítjuk.
Erre a napra durván 2 héttel van ovuláció, amikor teherbe eshet.
Tehát az első két hétben azért nem mutat semmit a teszt, mert még teherbe sem esett az illető!
Szerintem a Kérdező a teherbeeséstől számítja. Ha az 2-3 hete lehetett, akkor most 4-5 hetes terhes lehet.
Először is, közöld a szüleiddel, hogy van egy GYANÚD, hogy terhes vagy és szeretnél nőgyógyászhoz elmenni (ugyanis a gyorsteszteknél semmi nem biztos-gondolom Te meg azt csináltál). Meglepődnek majd, de mivel írtad, hogy normális családból származol, szerintem egyből rohannak is el veled a dokihoz. Ha Ő azt mondja, hogy igen az vagy, utána kezdjél el tervezgetni a szüleiddel együtt, a további terveidről. Így, hogy most bele a vak világba kijelented, hogy Te 2-3 hetes terhes vagy, meg akarod tartani, de suliba is járni és a többi kérésedet is felsorakoztatod...szerintem ott halnak meg szívrohamban.
SZÓVAL IRÁNY A DOKI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!