Hogyan gyozzem meg a lanyomat hogy vagassuk le a hajat?
Figyelt kérdés
Mar a feneke ala er szoke haja, tudom hogy szep dehat nagyon nem praktikus, es a hajaval kell tolteni 1 orat hogy rendbe tudja hozni, vagy nekem fel orat. Felek hogy 13 eves kora maitt(kamaszodas) minden fiu megkornyekezi majd. O termeszetesen hallani se akar rola, de az uszas edzese miatt is jolenne mert az edzojuk tobbszor is szolt.2013. aug. 17. 07:20
71/82 anonim válasza:
Gratulálok kedves anyuka, legszívesebben szájba térdelnélek ezért a húzásodért!
72/82 anonim válasza:
Uhh..... júliusban még nekem is addig érő hajam volt de levágattuk, és így sokkal könnyebb kezelni,könnyebben szárad..............
74/82 anonim válasza:
72: te akartad vagy akaratod ellenére kellett levágatnod?
75/82 anonim válasza:
Tudod, van egy ismerősöm akinek a szüleinek ugyan ilyen felfogásuk volt mint neked.
A lány most 21 éves. 3 éve elköltözött otthonról a barátjával, 2 havonta jár haza, éjjel nappal bulizik és még sorolhatnám. Megérdemelnéd, hogy a lányod lesz*arja a fejed innentől kezdve.
Le tudnálak okádni.
Előző voltam.
76/82 anonim válasza:
72-es vagyok. Igen én akartam levágatni mert olyan hosszú volt már hogy szinte minden nap csak összefogva hordtam :(
De így jobb! :D
77/82 anonim válasza:
76: Na ez a nagy különbség, te akartad a hajvágást, a kérdező gyereke pedig nem.
78/82 anonim válasza:
Nem is mer már ide felnézni a kedves mintaanyuka.
79/82 A kérdező kommentje:
Hat kozeőig bagtuk a hajat, fodrasz javasolta is haj egeszsege miatt...
2013. aug. 22. 10:47
80/82 anonim válasza:
72-es vagyok:az én hajam sajnos már nagyon töredezett is volt.:( Nem tudom hogy a lányodnak mennyire. De azért remélem hogy eltettétek emlékbe :)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!