Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg gáz, hogyha a 11 éves lányomat időnként telefonon felhívom, ha az apjával van?
"az apja azt szeretné, ha egyáltalán nem hívnám..."
Na ez viszont nem tetszene. Mégpedig azért nem, mert nálunk az van, hogy amikor apuci beszélni óhajt a csemetéivel, akkor én is igyekszem, hogy minél előbb lehetővé tegyem (telefon, skype).
Amúgy meg az anyjuk vagyok, az aki felelős értük, azért az nem úgy van, hogy elpasszolom őket és egy hétig sem hallok felőlük. Mint ahogy az sincs, hogy apuka hazahozza és ő ne beszélhetne bármikor a gyerekeivel.
3. vagyok
A férjednek nagyon igaza van: hagyd egy kicsit békén a lányodat, élvezze csak az apjával töltött ideje minden percét. nagy szüksége lesz a normális apa-kapcsolatra, ne tedd tönkre holmi buta féltékenykedéssel! Hagyj több levegőt a lányod körül (az akkora is igaz, amikor nálad van).
Én soha nem telefonálok a gyereknek, amig az apjával van. Ha bármi gáz van, akkor az apja szól, vagy ha a gyereknek hiányzom, akkor ő felhív, de én nem zaklatom. Ez az ő idejük, nem az enyém.
Ha folyton zaklatod a gyereket, az olyan, mintha folyton ellenőriznéd, hogy mit csinál az apjával. Semmi közöd hozzá, azt tudod, ugye? Az a kettejük dolga. ne túrj bele olyan kapcsolatba, ahol semmi keresnivalód nincsen.
Akkor szerintem apuka kissé túlreagálja.
Szerencsére még ebből nálunk nem volt gond.
8: Ezzel azért nem értek egyet, mert én sem mondom azt az apjuknak amikor nálam vannak a gyerekek, hogy ez az én időm, ne zavarjon bele, ne telefonálgasson. Amikor két éve külföldön voltam a gyerekekkel, MINDEN NAP este felhívott, hogy hogy érezték magukat, rendben vagyunk, nem történt semmi. Még sem mondtam, hogy ne zaklasson, örültem, ha a gyerekek elmesélték pár percben az élményeiket.
11 éves nem 17, ebben a korban azt látom, hogy igénylik még azt, hogy "elmesélem anyának/apának", rendszeresebb kapcsolattartást szeretnének mint egy magának való tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!