Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg gáz, hogyha a 11 éves lányomat
időnként telefonon felhívom, ha az apjával van?
Én is pici kora óta egyedül nevelem a lányomat, ha csak hétvégére viszi el, akkor egyáltalán nem hívom, de ha két hétre akkor 4-5 naponta. Nem azért mert nem hívnám mindennap legszívesebben, de tudom, hogy jó helyen van nem akarok rátelepedni. Van mobilja, ha akar úgyis felhív nincs neki megtiltva. Nálunk is meg van szabva, hogy hetente kétszer hívja és nagyon bejött.
2013. aug. 7. 18:33
Az a gyerek pihenését nem fogja megzavarni, ha az anyja megkérdezi 2 naponta, hogy hogy van. Nincs joga apukának azt kérni, hogy 2 hétig ne tudj semmit a gyerekedről! Ez pusztán szemétkedés. Ennyi erővel te is megtilthatnád, hogy amikor a gyerek otthon van, ő hívogassa. Max 2 hetente beszélhetne vele. Bár akkor te lennél a rossz anya. Amúgy szerintem rosszul esne a gyereknek, ha nem érdeklődnél felőle. Azt hinné, hogy nem is gondolsz rá.
2013. aug. 7. 21:34
Nálam a nagy 14 éves, a kicsi pedig 4 éves. Úgy egyeztünk meg, hogy én nem hívom őket, ő megcsörget, ha szeretnének beszélni velem, vagy dob egy sms-t, hogy oké minden. Nem hívnám minden másnap, szerintem is sok.
2013. aug. 8. 13:01
Én is soknak érzem a másnaponta hívást. Nálunk nagyon kizökkenti a gyereket az ilyesmi, nem is szoktuk erőltetni. Neki is kell, hogy csak az apjára tudjon koncentrálni. Szerintem
2013. aug. 8. 16:35
Aztán egy rossz pillanatában azt mondaná, hogy "elvittem a gyereket nyaralni, s két hétig még nem is érdeklődött utána, hogy él-e, hogy érzi magát".
Természetes, hogy felhívom, vagy küldök sms-t, hogy minden rendben van-e, legalább Kétszer, háromszor egy héten. Mi volt a program,jól eszik-e, milyen élményei vannak... stb.
2013. aug. 8. 21:24
az én szüleim is elváltak emiatt én nagyon anyás vagyok, és ha apunál vagyok, akkor is szeretem, ha anyukám mindennap felhív.Szerintem egyáltalán nem telepszel rá a gyerekedre, Te vagy az anyukája, és jogod van tudni, hogy mi van vele.szerintem ő is anyás lehet, így meg főleg. Hülyeség az amit a volt férjed mondott.
2013. szept. 19. 18:14
Ez nagyon gyerekfüggő. Mikor én 8 évesen táborban voltam (talán egy hétig), nem is éreztem szükségét annak, hogy hazatelefonáljak, még a tanárok unszolására se. A húgom szerintem reggel-este telefonált volna szíve szerint hasonló helyzetben.
Mi lenne, ha megkérdeznétek a kislányt, hogy ő mit szeretne? Meg fölajánlhatnád apukának, hogy év közben nyugodtan hívja fel kétnaponként a lányát (persze erről is jobb a lánnyal megbeszélni, hogy hogyan szeretné).
2013. nov. 14. 21:32
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Az utolsónak: már régi ugyan a kérdés, de pont ezt tettem javasoltam az apjának, hogy hívja bátran, bármikor. Ezt úgy oldotta meg, hogy naponta facebook-oznak. Egyébként a lányom igényli a hívást:-)
Engem pont tegnap cseszett le a tízéves lányom, hogy ne hivogassam, mert állandóan rossz időpontban csörgök rá. Majd ő hív, ha akar! Mondtam, jó.
2013. nov. 24. 10:40
Kapcsolódó kérdések: