Mit tegyek, hogy ne a lányomat hibáztassam?
Július 25-én megszületett a kislányunk, már nagyon vártuk, de így 3 hét elteltével úgy érzem, hogy tönkre tette az életemet, mert a párommal sem olyan a kapcsolatom, mint szülés előtt és senki nem veszi észre, hogy velem mi van, mindenki csak a picit látja, meg azt, hogy párom mennyire fáradt, mégis én vagyok az, aki 3-4 órákat alszik naponta, mert hasfájós a pici.
Tudom, hogy egy kicsit önző vagyok és valószínű, hogy ezért esik rosszul, hogy nem én vagyok a középpontban, de mióta megszültem, úgy érzem, hogy párom sem néz semmibe, meg sem hallja, ha beszélek hozzá, nem figyel rám és a gyerekkel sem foglalkozik annyit és úgy, mint ahogy az szerintem egy apától elvárható (három naponta egyszer egy öt percet foglalkozik a gyerekkel, aztán bámulja a tv-t)
Biztos bennem van a hiba. Szerintetek mit tegyek, hogy ne a gyerek igya meg a levét az én hülyeségemnek?
Még csak most szültél, nyugi:)
Párodnak szólj, hogy több törődést igényelsz, igényeltek és ne tv legyen a fontos, hanem te/ti. Ha hazajön, add oda neki és mond, hogy most veszel egy jó fürdőt, vagy pihensz egy kicsit, mert ki vagy teljesen.
Hány éves vagy?
Fura de az ilyesmi előfordul :)
A nővérem is átesett ezen, szülés utáni depresszió.
A szülés előtt is ilyen volt a férjed? Ő akarta a babát, tervezett volt?
A szülés utáni depressziódról írtak, csatlakozom azokhoz, akik szerint erről lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!