Hogyan gyozzem meg a lanyomat hogy vagassuk le a hajat?
*O termeszetesen hallani se akar rola
Szerencsés vagy, mert az esetek 99,9%-ában a hosszú hajú lányok leakarják vágatni a hajukat és pont azért kell közelharcot vívni, hogy meggyőzd, hogy ne tegye.
Én biztos nem akarnám meggyőzni. Ha vállalja a bajlódást, az ő döntése. Biztosan gyönyörű a hosszú szőke haja, egyéniséget ad neki. Ha le is vágatná a kedvedért, lehet hogy rövid hajjal csúnyának érezné magát, és ez egy tinédzser lelki világának, önbizalmának nem tenne jót.
A fiúk így is, úgy is megkörnyékezik hamarosan.
Ne is haragudj, de nem a gyereked lelkivilága torzult.
Hogy lehet egy anya ilyen?? Nekem úgy jön le, hogy szeretnéd szándékosan elcsúfítani, mert azt gondolod, akkor nem fog kelleni a fiúknak.... Pff...
Két gyerekes anya vagyok, nem kamaszlány, és felháborítónak tartom a gondolkodásod.
Egy ilyen csodás, hosszú haj megnövesztése ÉVEK kérdése, te meg levágatnád, mert két hét úszótáborban ez praktikus lenne. Ne már!!
A lányod ragaszkodik a hajához. Jól teszi! Ha erőszakkal ráveszed a hajvágásra, lehet hogy az életben többé ilyen hosszúra nem tudja megnöveszteni, és soha nem fogja neked megbocsájtani, hogy levágattad a haját. Az milyen praktikus lesz!
13 évesen nem kisbaba már. Tudja a haját fésülni, gondozni, ez már régen nem a te dolgod. A táborban sem te fogod pesztrálni, az ő gondja lesz a hajzuhatag.
Ez után kérdés, hogy NEKED miért jó, ha rövidre vágatod a haját? --> Hát a fiúk miatt!
Elárulom, a fiúk azért fognak tapadni rá, mert az úszástól a lányoknak bomba alakjuk lesz, bimbóznak a mellecskéjik, és ők is elkezdenek kicsit kacérkodni azokkal a fiúkkal, akik tetszenek nekik.
A gyerek elcsúfítása helyett kapjon megfelelő értékrendet, lásson követendő szülői példát a párkapcsolat terén is, és beszélgess el vele a fiúkról, a szexről, a női önbizalomról, arról, hogy egy igazi nő nem dobja magát oda mindenkinek, és merjen nemet mondani, stb.
Azt csak mellékesen jegyezném meg, hogy kamaszként (15 évesen) levágattam a hajam. Remekül állt, vagány, csajos külsőm lett tőle, és rám ekkor kezdtek másképp nézni a fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!