Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?
Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.
Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.
Egyszerű, megmondod a szüleidnek idén nálatok lesz vendégség, 10 féle kaja 20 féle süti, csicsapicsa lakás nekik csak magukat kell hozniuk 3 napra.
Probléma megoldva.
Én mondjuk a falnak megyek azoktól, akik a karácsonyt az identitások részévé teszik és novemberben már fát díszítenek. De nyilván, ez én vagyok. Meg a társadalom nagyobb része, pluszban.
De ettől függetlenül semmi baj nincs az igényeiddel, ha te hepajt akarsz meg ezer féle kaját meg sütit, akkor legyen. De ne anyádat ugráltasd 30 éves nagy lóként, hanem intézd el te! Komolyan, nem szégyelled magad, hogy kb egy 10
éves gyerek értelmi szintjét hozod, nem is beszélve a nulla empátiáról?
Anyádat nem érdekeli. Ne erőszakold rá. Ott a párod, csináljatok közös banzájt, hívd meg oda a rokonokat, és kész.
(bocs, közben véletlenül enter nyomtam, de a 64-es komment másik fele ez.)
Jól látod, veled van a baj.
Nem is értem, miért vársz novemberig a karácsonyi díszítéssel...miért nem kezded rögtön a húsvéti nyuszi után?😂
#66, akkor fogja leszedni.😂
Bár akkor már minek, arra a kis időre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!