Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is hasonlóan állnak a...

Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.

Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.

dec. 5. 12:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/183 anonim ***** válasza:
95%
De, feltűnt. De az is feltűnt, csúnyán szólva, hogy ha a 30 éves felnőtt fia valakinek többféle sütikét akar, ne anyucitól várja hogy szakadjon meg a konyhában miután leadta a rendelest. Jó dolog együtt készülődni, de ha az anyja nem akar nnyit sutni, hát nem akar. A kérdező külön lakik, ott sütheti ipari mennyiségben a zserbót es a sajat haztartasaban olyan rendet tart amilyet akar. Arról nem beszélve, hogy nem hangzott el olyan, hogy az anyjára is gondolna diabetikus opciókkal.
dec. 5. 18:10
 62/183 anonim ***** válasza:
89%
De basszus, mai világban keresel valakit, aki házisütikkel foglalkozik, vagy cukrászdában veszel valami sütit. Nem hiszem, hogy ne lehetne kapni. Kaját is lehet rendelni irdatlan mennyiségben. Nem értem meg, hogy valakinek eddig nem jut el az agya. Biztos az anyuka is már idősödő félben van. Neki 2 féle kaját kell készítenie legalább. Egy, amit a család eszik, egy meg amit ő. Mert gondolom az ilyen klasszikus majonézes meneteket meg az olajban sült kajákat nagyon nem fogyaszthassa.
dec. 5. 18:16
 63/183 anonim ***** válasza:
94%

Egyszerű, megmondod a szüleidnek idén nálatok lesz vendégség, 10 féle kaja 20 féle süti, csicsapicsa lakás nekik csak magukat kell hozniuk 3 napra.

Probléma megoldva.

dec. 5. 18:42
 64/183 anonim ***** válasza:
78%

Én mondjuk a falnak megyek azoktól, akik a karácsonyt az identitások részévé teszik és novemberben már fát díszítenek. De nyilván, ez én vagyok. Meg a társadalom nagyobb része, pluszban.

De ettől függetlenül semmi baj nincs az igényeiddel, ha te hepajt akarsz meg ezer féle kaját meg sütit, akkor legyen. De ne anyádat ugráltasd 30 éves nagy lóként, hanem intézd el te! Komolyan, nem szégyelled magad, hogy kb egy 10

dec. 5. 20:20
 65/183 anonim ***** válasza:
93%

éves gyerek értelmi szintjét hozod, nem is beszélve a nulla empátiáról?

Anyádat nem érdekeli. Ne erőszakold rá. Ott a párod, csináljatok közös banzájt, hívd meg oda a rokonokat, és kész.

(bocs, közben véletlenül enter nyomtam, de a 64-es komment másik fele ez.)

dec. 5. 20:21
 66/183 anonim ***** válasza:
78%

Jól látod, veled van a baj.

Nem is értem, miért vársz novemberig a karácsonyi díszítéssel...miért nem kezded rögtön a húsvéti nyuszi után?😂

dec. 5. 20:45
 67/183 anonim ***** válasza:
76%

#66, akkor fogja leszedni.😂

Bár akkor már minek, arra a kis időre..

dec. 5. 20:59
 68/183 A kérdező kommentje:
A saját lakásomban március elején szedtem le. 😊😁 Elkezdett porosodni a műfenyő 😁
dec. 5. 21:06
 69/183 anonim ***** válasza:
81%
#57 miért is ilyen felhorito, ha a kerdezonek kell megsutni a többféle sütit, ha már ennyire akarja? Odamegy az anyja háztartásába, vendégeket hív (!), lefikázza hogy nincs elég kaja meg díszítés, és akkor még neki áll feljebb, hogy nem az anyja süti meg az általa megalmodott 6 féle süteményt, hanem be kell segítenie?! Úgy viselkedik mint egy 12 éves. Ha nagyszabású karácsonyt akár örüljön egyáltalán hogy rendezkedhet az anyjanal, lehet ám neki is vendégeket hívni ha ennyire nem bir magaval.
dec. 5. 21:09
 70/183 anonim ***** válasza:
68%
#68 kezeltesd magad, ez nem normális. Egy dolog szeretni a károcsonyt, más dolog a mentális betegség.
dec. 5. 21:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!