Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is hasonlóan állnak a...

Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.

Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.

dec. 5. 12:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/183 anonim ***** válasza:
100%
Arra miért nem reagálsz, hogy mégis mi közöd van különélő felnőttként anyád háztartásához, és miért az ő feladata lenne az egész készülődés?
dec. 6. 19:59
 102/183 anonim ***** válasza:
78%

"Mindig is trehány volt. "

És apád? Ő még jobban, mint kiderült, de az nem baj, mert ő pasi, ellenben ha nő az illető, akkor robotoljon a munkahelyén utána meg még otthon is egyedük oldjon meg egy komplett többnapos ünnepet rokonokkal.

Én lehet fognám magam és elutaznák, azt ez a lusta csürhe meg csináljon amit akar, csak elvárni tudnak.

dec. 6. 20:50
 103/183 A kérdező kommentje:
Apam sokkal kevesbe. Ezert is gyakori otthon a konfliktus ami azt eredmenyezi h apam gyakran elmegy otthonrol.
dec. 6. 21:17
 104/183 A kérdező kommentje:
Egyebkent ezt a feminista dumat miert kell allandoan hangoztatni? Nem azt mondtam, hogy apam meg batyam (akirol egy szoval nem allitottam, hogy otthon el) nem csinalnak semmit a haztartasban de maga a karacsony egyikuket sem izgatja.
dec. 6. 21:19
 105/183 anonim ***** válasza:
87%
Értjük és továbbra sem világos hogy az miért nem baj hogy őket nem érdekli, ányádnál meg miért baj? Miért csak őt kéred számon?
dec. 6. 21:55
 106/183 anonim ***** válasza:
75%
És akkor mivan ha nem izgatja őket?
dec. 6. 22:03
 107/183 anonim ***** válasza:
83%

Forditva ulsz a lovon, miert varod el anyadtol, hogy o nyalja ki az egesz hazat, meg susson fozzon 10 felet? Persze, apadat nem izgatja a karacsony, de azert zabalni odaul az asztalhoz. Gondolom a porszivot meg a mosogatoszivacsot nem fogja meg, nehogyma, az noi munka..

Anyad helyeben mar reg otthagytam volna ezt az ingyenelo bandat, gusztustalan ez a felfogas.

dec. 7. 08:12
 108/183 anonim ***** válasza:
54%
80-as, szóval tök rendben van, hogy apuka egy lusta .hre, és elmegy otthonról, de a külön élő kérdező járjon takarítani, mert az apja meg a tesói két lusta tök... hogyne :D
dec. 7. 08:30
 109/183 anonim ***** válasza:
87%

Ezért is szeretem otthon kiélni magam - oké, akkor átmész és EGYEDÜL megcsinálsz mindent, nem anyádra b...od át, mert TE karácsonyozgatni akarsz.

Mondjuk, hogyha a különélő gyerekem belep.zna, mondván szerinte hogy kellene karácsonyoznom, és számon kérne, abban az évben nem találkoznánk.

Állítsál magadon!

dec. 7. 08:33
 110/183 anonim ***** válasza:
81%

de maga a karacsony egyikuket sem izgatja. - nő vagyok, fullba szrom le a karácsonyt :D Tudod ki idegeskedik ezen meg süt-főz napokon át. Hogyne :D

De még mindig nem világos, te mi a francot dirigálnál anyádnak? Otthon laksz? nem, akkor csendben lehet maradni és a saját lakásodat puccosítani, nem anyádéknál rendezkedni.

dec. 7. 08:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!