Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?
Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.
Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.
"Mindig is trehány volt. "
És apád? Ő még jobban, mint kiderült, de az nem baj, mert ő pasi, ellenben ha nő az illető, akkor robotoljon a munkahelyén utána meg még otthon is egyedük oldjon meg egy komplett többnapos ünnepet rokonokkal.
Én lehet fognám magam és elutaznák, azt ez a lusta csürhe meg csináljon amit akar, csak elvárni tudnak.
Forditva ulsz a lovon, miert varod el anyadtol, hogy o nyalja ki az egesz hazat, meg susson fozzon 10 felet? Persze, apadat nem izgatja a karacsony, de azert zabalni odaul az asztalhoz. Gondolom a porszivot meg a mosogatoszivacsot nem fogja meg, nehogyma, az noi munka..
Anyad helyeben mar reg otthagytam volna ezt az ingyenelo bandat, gusztustalan ez a felfogas.
Ezért is szeretem otthon kiélni magam - oké, akkor átmész és EGYEDÜL megcsinálsz mindent, nem anyádra b...od át, mert TE karácsonyozgatni akarsz.
Mondjuk, hogyha a különélő gyerekem belep.zna, mondván szerinte hogy kellene karácsonyoznom, és számon kérne, abban az évben nem találkoznánk.
Állítsál magadon!
de maga a karacsony egyikuket sem izgatja. - nő vagyok, fullba szrom le a karácsonyt :D Tudod ki idegeskedik ezen meg süt-főz napokon át. Hogyne :D
De még mindig nem világos, te mi a francot dirigálnál anyádnak? Otthon laksz? nem, akkor csendben lehet maradni és a saját lakásodat puccosítani, nem anyádéknál rendezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!