Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is hasonlóan állnak a...

Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.

Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.

dec. 5. 12:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/183 A kérdező kommentje:
Az szerintetek változtatás, ha megjegyzem, hogy a konyha tiszta redva. Apám megérti és ő tesz is ellene anyam csak annyit mond h neki nincs erre ideje.
dec. 6. 17:55
 92/183 anonim ***** válasza:
50%
#91, mit akarsz? Akinek nem tetszik, ne nézze. A megjegyzéseket szerintem megtarthatod magadnak, mert annyit érsz el velük. Anyukád helyében pár megjegyzés után elküldenélek oda, ahova gondolod. Ezen te nem fogsz tudni ahogy változtatni.
dec. 6. 18:01
 93/183 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, ha anyád nem főz ki a f.sz csinál rumlit?
dec. 6. 18:09
 94/183 anonim ***** válasza:
89%
Hihetetlen egyébkent hogy az totál termeszetes ha az ott élő 2 kan le.szr mindent, elég lenne 1 virsli apád szerint, de a nő van számonkérve hogy nem áll habtákban. Te nem érzed az abszurditást?
dec. 6. 18:11
 95/183 anonim ***** válasza:
88%
Minek változatnál? Az a változtatás, hogy anyádat stresszeled, te meg idén végre nagy kegyesen sütsz egy kis mézeskalácsot? Vagy ha nagykarácsonyt akarsz miért nem segítesz megjegyzések nelkul? Nem gyerek vagy már, semmi közöd hozzá anyud hogy vezeti a háztartást, ha retkes a konyha se kellene megjegyzéseket tenni. Attól, hogy te kis lakásban élsz még nincs jogod másnál rendezkedni, ott is tudsz díszítenimeg fozni. Hazamész és tovább basztatod anyádat, majd csodálkozol hogy egy nagy veszekedés az egész ünnep. De ha közel 100 kommenten keresztül nem érted meg, akkor ennél jobban nem tudjuk elmondani. Nem kell egyetérteni a háztartásvezetéssel, felnőtt vagy, és a te háztartásod nyugodtan legyen olyan, amilyet te akarsz. Még egy megjegyzés és én anyad helyében otthagynálak titeket és befizetném magam egy jó kis évvégi wellnessre, ti meg csináljátok meg a vendégséget ha annyira ügyesek vagytok. Továbbra is a kérdésem, miért nem vállalsz részt a keszulodesben ha ennyire akarsz? Mit vagy felhaborodva, hogy neked kell beallni segíteni? 22-e előtt miért nem tudsz menni a párod miatt, talán össze vagytok nove?
dec. 6. 18:16
 96/183 anonim ***** válasza:
100%

És még ott a nő, aki amúgy szeretne ünnepelni, de egyszerűen semmi energiája nincs már arra, hogy azt a cirkuszt megint végigvigye, és tökéletesbe vágjon mindent EGYEDUL. De ott a fia, aki majd érkezik a megjegyzéseivel. És még ő a rossz szülő, amiért idősebb korában nincs semmi kedve.

Kérdezo, válaszolj kérlek. Anyád mindig ilyen "trehány" volt, vagy mostanában lett az, amióta felnőtteknek?

dec. 6. 18:16
 97/183 anonim ***** válasza:
100%
#95 De olyan is volt, hogy a párja külön ünnepel a saját családjával. Akkor most mivan?
dec. 6. 18:18
 98/183 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te csak hazaesnél és varnad a terulj terulj asztalkamat, sőt még megjegyzéseket is teszel. Szuper. 😀
dec. 6. 18:40
 99/183 A kérdező kommentje:
Mindig is trehány volt. Csak mikor otthon laktam kevesbe tunt fel mint most
dec. 6. 18:49
 100/183 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos, hogy rosszabb, mint egy olyan anya, akinél mindent élére kell hajtani, különben balhé van. Bárcsak ennyi baj lenne mindenkivel. Szégyellhetnéd magad, hogy idejössz kibeszélni anyukádat, de arra jó lenne, hogy az ünnepek miatt csicskáztasd, mert te még ugyanazt a karácsonyi varázst várod mint gyerekként. A dínóhusit remélem nem kell neked falatkára vágni. Nagyon szégyenteljes az egész viselkedésed felnőtt ember létedre.
dec. 6. 19:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!