Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?
Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.
Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.
Apámat meg sosem érdekelte, bátyámat se. A minimálisat megteszik, vesznek valami ajándékot amit odaadnak árcímkével együtt. Jó az úgy. Elén meg november eleje óta készülődöm
30/F
idėn akkor nem lesz feldisztve a ház és nem lesznek sütemėnyek ės rokonok sem lesznek meghiva .
te sem érsz rá anyukådat megnem ėrdekli.
Tehát apuka, tesó leszarja, te is anyukádtól várnád munka mellett és csodálkozol, hogy nem akarja megcsinálni?
Miért is nem osztjátok el egyformán a melót négy emberre? Apukád felelősségéről miért is nincs szó a házimunka témában? Meg mit mártírkodsz? A leírás szerint az égvilágon senki sem kért meg, hogy sütögess, de neked át “kellett” venned. Mert miért is? Mondjuk elég nagy bunkóság anyukáddal olyanokat süttetni, amikből nem ehet, ez igaz.
Amúgy meg mit kell december 5-én bármiféle karácsonyi készülődésen pörögni?
Segítek, de, a többség pontosan 1-2 nap alatt tud le mindent, mert Magyarországon nem szokás a legtöbb családban már hetekkel előre fát állítani, főzni meg nem is lehet ennyivel korábban, sütni is max a tartós sütiket, de addig úgyis elfogy.
Nem értem az egészet.
Dehát ezt csinálod, nem anyád.
Őt nem érdekli, téged igen.
Nyilván neked kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!