Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is hasonlóan állnak a...

Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.

Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.

dec. 5. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/183 anonim ***** válasza:
96%

*neked kell csinálni, mert te akarod.

Komolyan nem értem, mi a probléma.

Magyarázd el pontosan.

Rendelni lehet bárhonnan bármit, nem kell senkinek sem megszakadni.

dec. 5. 13:08
 12/183 A kérdező kommentje:
9) annyit atvallaltunk parommal h a mezeskalacsot iden mi sutjuk, igy jut nekunk is, meg mindkettonk szuleinek.
dec. 5. 13:09
 13/183 anonim ***** válasza:
83%
#12 és ez anyádnak jó? Mert neki mindegy szerintem, ha nem ehet belőle. Nem az van, hogy kisgyerek vagy és mindent a segged alá kell rakni. Mások ilyen idős korban már a saját gyerekének oldja meg a karácsonyt. Te erre képes lennél? Vagy azt is anyádtól várnád el, hogy az unokáinak süssön, és ti köszönitek sütök 2 tárca mézeskalácsot, osztjóvan?
dec. 5. 13:17
 14/183 anonim ***** válasza:
85%
Helyesírást bocsánat, csak közben telefonálok is 🥹
dec. 5. 13:19
 15/183 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nálunk én sz4rok a karácsonyra.
dec. 5. 13:24
 16/183 anonim ***** válasza:
97%
de ha neked ez ennyire fontos, miért nem tartasz te karácsonyt a pároddal és hívjátok meg oda a rokonokat? harmincévesen már nyugodtan lehet saját életet élni úgy, ahogy szeretnénk, és nem elvárni az anyánktól, hogy egyedül lehozza a teljes karácsonyi készülődést munka mellett.
dec. 5. 13:28
 17/183 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező elköltöztél, nem? Akkor? Az oké, hogy te Karácsony-rajongó vagy, (én is) de ne erőltesd rá ezt másokra! Ha anyukádnak nincs kedve főzni, díszíteni a munka mellett, apukád és tesód meg leszarják az egészet, akkor hagyd rájuk. Te ettől még teljesen nyugodtan feldíszítheted a saját lakásodat, süthetsz sütiket, és bömböltethetsz karácsonyi zenéket 0-24ben, csak hagyd, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy akarja.
dec. 5. 13:31
 18/183 A kérdező kommentje:
13) nem tervezek gyereket.
dec. 5. 13:32
 19/183 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindenki várja a karácsonyt, a díszítést, nem szeret sütni-főzni,nem lehet ráerőltetni, ő a szabit várja, amikor pihenhet.

Ha ennyire sikeres,és elfoglalt, akkor vegyen fel egy házvezetőt és rendelje meg a karácsonyi menüt. Téged meg ne zavarjon, ha nem élsz otthon.

dec. 5. 13:36
 20/183 anonim ***** válasza:
93%
De miért oda szervezed és az utolsó pillanatban? Mert ha 2 napod lesz a rokonokat meghívni (akik vagy ráérnek így vagy nem), akkor nem anyukád szervezi ezt, esze ágában sem lenne a rokonokat meghívni, akkor már szólt volna nekik. Ő nem akar sem vendégséget, sem 6 féle süteményt, sem nagy dekorálást. Apukád sem, a testvéred sem. Miért nem magatokhoz szervezed és hívod meg őket? Ha nálatok nincs hely (vagy messze vagytok) és nála igen, akkor beszéljétek meg, hogy ti meg az xy rokonok mennétek, rendelsz oda kaját, visz mindenki sütit, ő meg biztosítsa a helyszínt hozzá.
dec. 5. 13:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!