Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is hasonlóan állnak a...

Másnak is hasonlóan állnak a szülei a karácsonyhoz?

Figyelt kérdés

Anyám bár roppant művelt, sikeres, s tényleg jól keres, konkrétan sza*ik a környezetére. Mosogatni nem tud, ha főz, csaknkosz van utána, takarítani se nagyon takarít, gyakran igénytelenség van körülötte. Mindig az a válasza, hogy ő pénzt keres, neki nkncs erre ideje.

Már elköltöztem pár éve, de ilyenkor mindig együtt díszítettünk. Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni.

dec. 5. 12:39
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/183 anonim ***** válasza:
85%

"Most mikor megkérdeztem hogy áll a karácsonyi készülődéssel, annyi volt a válasza, hogy sehogy, ráér. Tavaly 23-án a sütés nagy részét is át kellett vennem, mert ő cukorbeteg, és neki ezek a sütemények mérgek. Meg amúgy is fáradt, s elájul. Most is megkaptam, hogy úgyis jössz amjd ezeket csinálni, nem? Igen, 22-én! 2 nap alatt nem lesz feldíszítve a ház, megsütve a több sütemény meg a rokonok meghívva, a fa feldíszítve. Párom miatt 22-ig nem tudok haza menni."

1. Igen, valóban rá ér.A te gondod,ha szerinted nem.

2 Cukorbetegként valóban méregnek számít a sok fehér liszttes,keményítős,cukros süti.Majd rá jössz,ha esetleg nálad is kiderül, hogy hajlamos vagy rá.Akkor majd toporzékolhatsz, ahogy akarsz.

3.Lehet tényleg fáradt, mivel rengeteget dolgozik a sok pénzért.

4.Nem kötelező neked menni a házat kirittyenteni, sütni, rokonokat meghívni anyádhoz.Mond meg neki, hogy oldja meg, ha partit akar rendezni.Ha nem hajlandó rá, akkor max. az lesz, hogy nem lesz lehetőséged neked sem ott tátani a szádat karácsonykor semmi előtt és a rokonoknak sem.Ha meg flancolni akarsz, akkor igenis megcsinálod és nyafogás nélkül.

5.A rokonokat nem 2 nappal előbb kell meghívni, hanem illik előbb, hogy legyen lehetőségük nekik is úgy szervezni a dolgaikat.Ezt megteheted a saját lakásodból is.

6.A párod nem börtönőröd, hogy megszabja neked meddig nem mehetsz haza, ha program van otthon.Ha engedelmesen nem mész, akkor az a te döntésed.Nem ő a hibás.

Remélem értve vagyok........

dec. 7. 12:45
 122/183 anonim ***** válasza:
92%

“ csináljál anyukádnak egy listát a napi teendőkről, hogy melyik nap mit kellene megtennie”

Hogy micsoda???? :DDDD ha valaki beállítana hozzám és közölné hogy listája van arról, hogy nekem miket kéne csinálnom a saját otthonomban, az kvaisten hogy az illető többet át nem lépné a küszöböm. Nevetséges :D

dec. 7. 12:50
 123/183 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, a 111-es vagy provokál vagy agyára ment a rántott hal. 🤣🤣🤣 Miért ne bírna a kérdező anyja főzni ha akarna? Arról van szó, nem akar, és ehhez senkinek semmi köze.
dec. 7. 13:44
 124/183 anonim ***** válasza:
79%
#124, de azért, ha főz rémlik van utána. Hagyjukmár😂
dec. 7. 13:48
 125/183 anonim ***** válasza:
100%
Rumli*
dec. 7. 13:48
 126/183 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki után van rumli, ha főz.🤷Fogadjon fel takarítónőt a kérdező, ha ennyire zavarja mit csinál az anyja a saját házában.
dec. 7. 14:10
 127/183 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező,

SEMMI beleszólásod nincs abba, hogy mit csinál az anyád a saját házában, főleg, hogy nem is laksz ott. Ha akarsz nagy karácsonyt, hívj meg hozzátok rokonokat, süssetek ,főzzetek a párotokkal, aztán takarítsatok is el utánuk. Ha a fiam lennél, és te akarnád megmondani, hogy hogyan és mikor karácsonyozzak, plusz még el is várnád, hogy gürcöljek egész karácsonykor, szerintem jó darabig nem állnék szóba veled.

dec. 7. 14:19
 128/183 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ennyi kioktatás elég, reméljük felfogja a csött agya azt, amit eddig leírtunk.
dec. 7. 14:21
 129/183 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem apádtól várod el? Na miért nem? És még te hozod fel, hogy feminista duma. Apádat nem izgatja a karácsony, az nem baj, de ha anyádat sem, akkor az már nagy baj.

Ha nagy karácsonyra vágysz, akkor csinálj magadnak. Ne mástól várd el.

dec. 7. 16:57
 130/183 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdezőt alaposan elláttuk tanáccsal, remélem felfogta, hogy nem az anyja akivel a baj van hanem ő maga a baj.
dec. 7. 17:27
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!