Szerintetek az mennyire normális, hogy párom 14 éves fia ilyet mond nekem? (F/32)
Több, mint egy éve vagyunk együtt, és eddig jó viszonyt ápoltam a gyerekével, akit már fél éve ismerek, majd valamelyik nap, amikor véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, Ember takarodj ki! IDIÓTA! Ge**!!!! káromkodások hagyták el a száját, és még meg is dobott egy wc-papírral. Én csak kijöttem, nem mondtam semmit, de azóta nincs sok kedvem találkozni a gyerekkel, főleg, hogy még bocsánatot sem hajlandó kérni, és az anyja is kb neki ad igazat, mondván mindketten hibáztunk. De még véletlen sem érti meg a két eset súlyossága közti különbséget. Normális, hogy egy gyerek így beszél egy felnőtt emberrel?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
"és én ezek utánnem is szeretnék ezzel a gyerekkel együtt tölteni időt."
Szerintem a gyerek sem veled. Az anyja helyében pedig simán kirúgnálak a paraszt viselkedésed miatt. Te nagy valószínűséggel nem tiszteled senki határait, mert te vagy a nagy sportoló.
Hát ez totál beteg hogy tudtad hogy bent van és szerinted normális hogy besétáltál. Így már teljesen érthető a reakciója, én is ezt csináltam volna de lehet hogy még cifrabbakat mondok. Kis naivan azt felteteleztem hogy talán véletlenül nem vetted észre.
1. Az hogy ő bemehet mikor az anyja fürdik az ő dolguk, ők egy család.
2. Nem nyilvános helyen voltatok, az ember a saját otthonában szereti egy kicsit komfortosabban érezni magát például hogy nyugodtan wczhet.
3. Nem hiszem hogy belehaltal volna ha 2 perccel később mosoda meg a kis kezedet.
4. Kérj bocsánatot amiért ekkora paraszt voltál.
Ha valakire véletlen rányitod az ajtót, akkor:
A: Bocsánatot kérsz, s kívülről becsukod.
B: Zavarodban a meglepettségtől simán csak bevágod kívülről.
Nem állsz neki kezet mosni, miközben a bennt levő ordít rád, hogy vedd már észre magad, és még meg is dobigál, hogy takarodj ki.
FŐLEG NEM tini gyerek - szülő új alvópajtása felállásban, mikor az egyik fél DIREKT ELLENZI.
Otthon mi minden probléma nélkül csinálunk bármit a fürdőben, míg a másik a WC-n ül. Anyummal ketten, akkor is, ha a másik fürdik. Gyerekként még nagynénémmel is volt olyan, hogy ő fürdött, én meg WC-ztem, mert azt mondta nem zavarja, és túl sokat kéne várjak rá.
De egyetemen koliban pl abszolút nem látogattuk egymást a WC-n. Még 3 év után sem (az egyikkel mondjuk sokkal régebb óta ismertük egymást). Vagy például a szobában nem is öltöztünk teljesen át. Én voltam az egyetlen, aki a melltartót le merte venni az ágya felé fordulva, a többieknek háttal.
Kérdező, egy beteg, kontrollmániás állat lehetsz. Normális ember ilyet nem csinál.
Egyrészt hogy jössz te ahhoz, hogy más helyett hozz meg egy olyan döntést, hogy bemehetsz-e hozzá, miközben vizel? Milyen jogon érzed magad kompetensnek egy ilyen döntésben? Mert elmondom neked, nem vagy az. Az, hogy a nyilvános wc-ben is bent van más, teljesen más tészta, egyrészt ez a fiú OTTHONA, NEM egy nyilvános wc! (Arról nem is beszélve, hogy én hány férfit tudok, aki kerek perec kijelentette, hogy ő nem használ olyan piszoárt, ami nem egyszemélyes, mert frusztrálja, hogy vannak mellette. Egyébként ugyanezt el szokták mondani a közös zuhanyzókról is, attól, hogy pl van, aki ennek ellenére igénybe veszi.)
Másrészt az, hogy ő sportol, vagy hogy a sporttársaival használ-e közös öltözőt/zuhanyzót/bármit, az rá és a sporttársaira tartozik, RÁD NEM!
De azt tanácsolnám, hogy ezt a témát firtasd még egy darabig a srác anyjának, hátha kidob végre téged a francba, és talál helyetted egy kevésbé kontrollmániás, normális férfit.
Te meg kezeltesd magad.
69
Vagy kukkolni ment, vagy simán csak egy retardált barom.
De hogy nem egyszerűen csak rányitott, mint egy normális ember, amihez sok lett volna ez a kiadadás (ahogy leírta), az tuti.
Válaszolnék az utolsó kérdésedre hogy mit csinálnék a helyedben.
Nem tudom milyen nővel vagy, mennyire éri ez meg neked. De én otthagynám az egész kócerájt és kezdenék egy olyan nővel akinek nincs gyermeke és megbecsül. Tudom nagyon nehéz, mert én is szenvedek ettől, de ismerve magamat számomra elfogadhatatlan egy idegen férfi gyerekének a tovább nevelése. És hosszú távon az ilyen viselkedést nem lehet lelkileg és idegileg kibírni. Az írásod alapján egy teljesen véletlen szituáció volt amit persze a válaszadók szokásukhoz híven vadliberális módon kiforgatnak és téged neveznek vétkesnek. Bementél megmosni a kezed, nem láttad hogy ott a gyerek, nem tehetsz róla. Kopoghattál volna ja... de most akkor félve lépj be minden szobába mert a túloldalon ott egy örjöngő taknyos aki megaláz téged? Esetleg elmondhatod az anyjának hogy számodra ez sértő volt, beszéljen vele, mégiscsak az ő gyereke, neki kell nevelni. Bár látszik hogy a nevelés kicsit félresikerült ha ilyen káromkodós, dobálózós szituáció valósult meg. Szomorú. A rövid tanács, próbáld meg kultúráltan megbeszélni, vagy ha nem érzed jól magad a kapcsolatban és abban a légkörben hagyd ott az egészet békével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!