Szerintetek az mennyire normális, hogy párom 14 éves fia ilyet mond nekem? (F/32)
Több, mint egy éve vagyunk együtt, és eddig jó viszonyt ápoltam a gyerekével, akit már fél éve ismerek, majd valamelyik nap, amikor véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, Ember takarodj ki! IDIÓTA! Ge**!!!! káromkodások hagyták el a száját, és még meg is dobott egy wc-papírral. Én csak kijöttem, nem mondtam semmit, de azóta nincs sok kedvem találkozni a gyerekkel, főleg, hogy még bocsánatot sem hajlandó kérni, és az anyja is kb neki ad igazat, mondván mindketten hibáztunk. De még véletlen sem érti meg a két eset súlyossága közti különbséget. Normális, hogy egy gyerek így beszél egy felnőtt emberrel?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Azért remélem büszke vagy magadra hogy a gyereknek több esze van és tisztessegesebb mint te.
Nem ő volt a hibás mégis ő kért bocsánatot előbb, te csak azután tudtad kiejteni a szadon hogy ő megtette, előtte 2 hétig durciztal. Taps.
Némi aberrációval spékelt kamunak tűnik.
De tegyük fel, hogy igaz.
Te vagy a felnőtt, neked kell tudnod előre gondolkodnod.
Egy ilyen kamasznak eleve feladat, hogy elváltak, el kell tűrnie az apjának az új nőjét, az meg semmibe veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!