Szerintetek az mennyire normális, hogy párom 14 éves fia ilyet mond nekem? (F/32)
Több, mint egy éve vagyunk együtt, és eddig jó viszonyt ápoltam a gyerekével, akit már fél éve ismerek, majd valamelyik nap, amikor véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, Ember takarodj ki! IDIÓTA! Ge**!!!! káromkodások hagyták el a száját, és még meg is dobott egy wc-papírral. Én csak kijöttem, nem mondtam semmit, de azóta nincs sok kedvem találkozni a gyerekkel, főleg, hogy még bocsánatot sem hajlandó kérni, és az anyja is kb neki ad igazat, mondván mindketten hibáztunk. De még véletlen sem érti meg a két eset súlyossága közti különbséget. Normális, hogy egy gyerek így beszél egy felnőtt emberrel?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Emberek, olvassátok már el rendesen!
A kérdező a férfi! A gyerek anyja a párja. Nem mintha számítana a sztori szempontjából de hogy ennyire nem tudtok értelmezni az durva..
Kérdező, mégis hogy kell elkepzelni a szitut? Mikor benyitottal nem vetted észre hogy bent van? Hogy nem lehet észrevenni? Vagy csak nem érdekelt? Mert igazuk van a többieknek abban hogy ha volt ideje káromkodni meg papírt hozzád vágni akkor az nem csak egy benyitas volt.
Egyébként a kommenteloknek: nem mindenhol lehet magadra zárni az ajtót. Mert pl rossz a zár vagy nincs is..
Szerintem örülj, hogy csak a wc papír akadt a kezébe.
Persze diszkréten is ki küldhetett, volna, de részedről rohadt nagy tahóság volt bemenni!
"véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, "
Ilyen esetbe neked annyit kellett volna tenned elnézést kérsz és azonnal megfordulsz és távozol...
Én is elküldenélek a francba, mert bunkó vagy. Ennyi. Neked anyád nem tanította meg hogy kopogj, amikor csukva az ajtó???
Vagy nincs szemed, hogy lásd: épp pisál valaki?
Az, hogy nem kopogtál nem igazolja a szóhasználatát.
Nem normális, semmilyen emberi viszonyban ilyen beszéd.
..és igen
nevelő-gyermek kapcsolatban pedig igen szerencsétlen.
#36: a magadfajta meg ugye bármikor bemehet a fürdőbe egy pöcsmustrára kézmosásra hivatkozva?
Nem hiszem, hogy a Kérdező lemondana erről.
Itt 2 dolog merül fel, ami érdekessé teszi ezt a sztorit:
1. mekkora méretű ez a fürdőszoba, hogy belépéskor nem lehet azt észrevenni, hogy valaki vizel? Mert én, ha valaki éppen használja a fürdőszobát, amikor benyitok kezet mosni, akkor becsukom az ajtót és bocsánatot kérek. Hogy a francba kell elképzelni ezt a szitut?
2. Az, hogy egy felnőttet egy 14 éves leg*ciz és megdob wcpapírral, minden szempontból elfogadhatatlan.
38-as, ja azzal minden oké, hogy a kérdező bemegy kezet mosni, miközben a gyerek pisil. Naná, mert ő a felnőtt.
A fszt, én is elküldeném az anyjába, aki ilyen tiszteletlen kretén, ha 15 vagyok, ha 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!