Szerintetek az mennyire normális, hogy párom 14 éves fia ilyet mond nekem? (F/32)
Több, mint egy éve vagyunk együtt, és eddig jó viszonyt ápoltam a gyerekével, akit már fél éve ismerek, majd valamelyik nap, amikor véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, Ember takarodj ki! IDIÓTA! Ge**!!!! káromkodások hagyták el a száját, és még meg is dobott egy wc-papírral. Én csak kijöttem, nem mondtam semmit, de azóta nincs sok kedvem találkozni a gyerekkel, főleg, hogy még bocsánatot sem hajlandó kérni, és az anyja is kb neki ad igazat, mondván mindketten hibáztunk. De még véletlen sem érti meg a két eset súlyossága közti különbséget. Normális, hogy egy gyerek így beszél egy felnőtt emberrel?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Akik pedofilizmust emlegetnek, azok totál betegek. Mar akinek ez jut eszébe egy ilyen történetről, szerintem annak vannak ilyen hajlamai inkább...
Koszos lett a kezem és gyorsan kellett kezet mosni, és igen, láttam amikor bementem, hogy ott pisil, de egyrészt a gyerek is bemegy a fürdőe amikor pl az anyja fürdik (sztem ez furcsább) raadasul ha belegondoltok, egy nyilvános wc-n is egymástól par meterre pisilnek ferfiak vagy akár még gyerekek is, és jobb esetben senki nem azert megy be hogy a másik pöcsét bámulja.
Egykori sportolóként számomra teljesen természetes h pl edzők és sportolók edzés végén a zuhanyzóban bent vannak 30an és szerintem aki ebbe bármilyen perverziót belegondol annak van gond a fejében.
Es raadasul a gyerek is sportol.
Ettől fuggetlenul nem azt mondom, hogy én vagyok aki mindent jól csinált és a gyerek a rossz, de akkor is azt gondolom hogy a reakció nagyon durva volt és én ezek utánnem is szeretnék ezzel a gyerekkel együtt tölteni időt.
Kamasz vagy felnőtt, mindenki maga dönti el, hogy vécézés vagy zuhanyzás közben ki mehet be, ki nem, vagy éppenséggel senki, és ezt tiszteletben kell tartani! Teljesen érthető, ha neki a saját anyja, ill. a hasonló korú edzőtársak beleférnek, de te nem, akit nem olyan régóta ismer, de ez mindegy is, még egyszer mondom, te is eldöntheted magad, az intimszférádba kit mennyire engedsz be!
Azt én írtam már korábban, a reakciója viszont elfogadhatatlan, de az a megoldás, hogy te megígéred, nem mész be többet, ő meg nem beszél ilyen csúnyán veled semmilyen szituban. Adott esetben a kulcs is megoldás lehet.
A pedofilozós választ jelentettem, szerintem más is, rágalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!