Szerintetek az mennyire normális, hogy párom 14 éves fia ilyet mond nekem? (F/32)
Több, mint egy éve vagyunk együtt, és eddig jó viszonyt ápoltam a gyerekével, akit már fél éve ismerek, majd valamelyik nap, amikor véletlen bementem a fürdőszobába kezet mosni, miközben a gyerek pisilt, Ember takarodj ki! IDIÓTA! Ge**!!!! káromkodások hagyták el a száját, és még meg is dobott egy wc-papírral. Én csak kijöttem, nem mondtam semmit, de azóta nincs sok kedvem találkozni a gyerekkel, főleg, hogy még bocsánatot sem hajlandó kérni, és az anyja is kb neki ad igazat, mondván mindketten hibáztunk. De még véletlen sem érti meg a két eset súlyossága közti különbséget. Normális, hogy egy gyerek így beszél egy felnőtt emberrel?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Te nem a csapattársa vagy, hanem az anyja AKTUÁLIS PASIJA! Semmi köze hozzád és neked sem hozzá!
Eszem megáll, aztán még neked áll feljebb, amiért jogosan elküld a fszba, miután kényelmesen kezet mogoatsz miközben ő pisil. Gratulálok.
Te nem a haverja vagy, hanem egy idegen csávó az életében.
Mondjuk ha nekiállnál farkoméregetni a gyerekemmel, aznap már nem kéne ott éjszakáznod, mert úgy kivágnálak, mint a franc.
Csak hát aok szülő sajnos erre nem képes.
Én úgy nőttem fel, hogy a kretén mostohaanyám állandóan ellenőrzött, benyitott, mikor pisiltem, kopogott, miért szrok már 5. perce és ilyenek.
Apám meg ahelyett hogy kivágta volna a francba, mindig azzal érvelt, "jaj, ő ilyen".
Oké, ő ilyen, én meg költözés óta haza sem néztem feléjük. Nem érdekelnek a hozzád és hozzá hasonló kontrollmániás tuskók....
Itt szerintem egy véletlenről volt szó. Többen lepedofilozták a kérdezőt, meg kontrollmániásnak kiáltották ki.
Amúgy a kamasz is kissé túlzón reagált, de a kérdező is elnézést kérhetett volna. De az is lehet, hogy a kérdező olyan családból jött, ahol elfogadott volt, hogy az azonos nemű családtagok meztelenkedhetnek egymás előtt.
Vagy pl. túrázáson is előfordul, hogy többen egyszerre öntöznek meg egy bokrot és tanúi lesznek egymás pisilésének pl.
Ezt inkább meg kell beszélni, de amúgy ahol a vécé a fürdőben van, előfordulhat ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!