Normális, hogy a párom nem akar anyagi segítséget kérni a szüleitől?
22/f a párom ès egyetemre jár, viszont ott akarja hagyni, mert már anyagilag nem bírná. Mondtam neki, hogy kérjen segítséget a szüleitől, de hallani se akar róla, mert fél attól, hogy később azt kell hallgatnia, hogy az ő segítségük nélkül nem sikerült volna.
Nem értem. Nálunk alap, hogy segítenek minket a szüleink, főleg, ha tanulásról van szó.
Vannak ilyen szülők. Én sem kérek és kérnék anyámtól semmiféle nagyobb összegű segítséget, meg amúgy sem, mert konkrétan 25 évesen is azt hallgatom, hogy ő felnevelt és mennyi pénzt áldozott rám. Arról ne is beszéljünk, ha hónap végén meg szorulok és csak egy 10-est kérek tőle, nyögve nyelősen ad, de fizukor már kb b*szogat, hogy mikor adom már meg :D
( 2 gyerekem van, nem magamra költöm, ellenben ő minden hétvégén oda van valahol áztatni seggét, meg heteket nyaralgat, amivel nincs gond, csak számomra érthetetlen, hogy a saját gyerekétől meg sajnálja azt a 10 ezer forintot)
Én ebből csak tanultam, soha nem leszek ilyen anya :)
Megmondta, hogy miert nem, neked ennyi miert nem eleg? Nem minden csalad egyforma, kar a tiedbol kiindulni.
Arra probald inkabb rabeszelni, hogy ne hagyja ott. Marmint ha tenyleg csak a penz az indok es nem csak valami kifogas reszerol, mert amugy mondjuk nem is akarja egyaltalan folytatni.
Lehet passzivaltatni is, de diakhitelt is felvehet.
5! Te amúgy miről hallucinálsz? :D
Már réges-régen külön élek a férjemmel, saját házban. :D
Csak mivel jelenleg nem vagyok keresőképes sajnos, így néha elég necces mindent megoldani 1000.-os kenyér árak mellett és szökő évente mertem kérni egy 10-est fizu előtt egy héttel, hogyha szükséges legyen mihez nyúlni pluszba :D
Nem baj, majdnem sikerült; legközelebb hátha összejön 🤷🏼♀️
Csak ez a sok hülye ne okoskodna annyit 🤦🏼♀️
"Csak mivel jelenleg nem vagyok keresőképes sajnos, így néha elég necces mindent megoldani"
És a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!