Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?
“Diákok között már nem számít a pénz”
Öreg, a 90-es években jártsm gimibe, senki nem foglalkozott azzal, hogy a másiknak milyen márkájú cucca van.
Egyéb dolgok (pl ész..) miatt volt X népszerű.
Szórakoztató volt olvasni az agymenésed! :)
Olyasmi lehetsz, mint az anyósom, aki nem tud napirendre térni afelett, hogy havi ~2 millió bevétel mellett nem tartunk fent autót, mert hogy "mit szólnak az emberek", nehogy már abban a hitben legyenek, hogy azért nem veszünk, "mert nem telik rá".
Azt már meg sem említem, hogy miket kapunk azért, mert a lidl-ből, aldiból, sinsay-ből merünk öltözni.
Hát nem azért taníttatta azt az áldott gyereket, hogy azt gondolják csóró és nem vitte semmire.
És még az utazásainkról se posztulunk az FB-ra, hogy lássák a prioritásainkat. 😅
Én is tudnék a gyereknek venni márkás ruhákat és több 100 000 Ft-os túlárazott sneakereket.
Egy oka van, hogy olcsóbb ruhákba öltöztetem: mert lakást fogok adni neki miután megházasodik, ha meg elkölteném mindig a fizetésemet ilyen hülyeségre, kib**nék vele azzal hogy semmivel inditom majd útra mikor "kirepül".
Tudom megosztó ez a vélemény, de ha mar megkérdezted. Legyen minta ilyenből is.
Ha egyenruha lenne az iskolákban nem lenne probléma.. ráadásul ingyen lenne egy ideális országban az is.
Csak hát ez is megosztó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!