Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire gyakori, hogy egy...

Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk úgy nézzük, hogy alsóosztálybeli a max néhány ezer Ft-os, pl. adománybolt, turkáló, a noname bolt és a kínai, a középosztálybeli a 5-20 ezres kategória pl. egy Adidas, Puma, Nike, felsőosztálybeli meg a Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger stb.?

2024. ápr. 5. 10:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/160 A kérdező kommentje:
Neked van komoly baj a fejben, más régiót hozni fel hasonlító példának mint ahol élsz. Ilyen erővel szakadt koszos koldusruhába is lehet öltöztetni, hisz mennyivel jobb ruhád van mint Pápuán az ágyékkötős, mezítláb bennszülötteknek.
2024. ápr. 6. 15:40
 92/160 anonim ***** válasza:
96%
Mintha a Hilfiger meg a “noname koldusruha” nem egy gyártósorról jönne…
2024. ápr. 6. 16:09
 93/160 anonim ***** válasza:
84%

“Diákok között már nem számít a pénz”

Öreg, a 90-es években jártsm gimibe, senki nem foglalkozott azzal, hogy a másiknak milyen márkájú cucca van.

Egyéb dolgok (pl ész..) miatt volt X népszerű.

2024. ápr. 6. 17:31
 94/160 anonim ***** válasza:
94%
De nem érted, hogy annyira nincs különbség ma már egy turis/Pepcos ruha meg egy Zarában vásárolt között, hogy a kutya nem fogja megmondani, melyik az az 5 diák meg 10 diák, aki csóró vagy drága helyről vásàrol?
2024. ápr. 6. 18:03
 95/160 anonim ***** válasza:
94%

Szórakoztató volt olvasni az agymenésed! :)

Olyasmi lehetsz, mint az anyósom, aki nem tud napirendre térni afelett, hogy havi ~2 millió bevétel mellett nem tartunk fent autót, mert hogy "mit szólnak az emberek", nehogy már abban a hitben legyenek, hogy azért nem veszünk, "mert nem telik rá".

Azt már meg sem említem, hogy miket kapunk azért, mert a lidl-ből, aldiból, sinsay-ből merünk öltözni.

Hát nem azért taníttatta azt az áldott gyereket, hogy azt gondolják csóró és nem vitte semmire.

És még az utazásainkról se posztulunk az FB-ra, hogy lássák a prioritásainkat. 😅

2024. ápr. 6. 18:41
 96/160 anonim ***** válasza:
100%

Én is tudnék a gyereknek venni márkás ruhákat és több 100 000 Ft-os túlárazott sneakereket.

Egy oka van, hogy olcsóbb ruhákba öltöztetem: mert lakást fogok adni neki miután megházasodik, ha meg elkölteném mindig a fizetésemet ilyen hülyeségre, kib**nék vele azzal hogy semmivel inditom majd útra mikor "kirepül".

Tudom megosztó ez a vélemény, de ha mar megkérdezted. Legyen minta ilyenből is.

2024. ápr. 7. 00:12
 97/160 anonim ***** válasza:
93%
Húgom osztályában megy a nagy rongyrázás a drága cipőkkel meg minden hülyeséggel. Mondtam, hogy mutassa meg a fogszabályzóját, az garantáltan többe került mindennél. 😂
2024. ápr. 7. 00:27
 98/160 anonim ***** válasza:
75%

Ha egyenruha lenne az iskolákban nem lenne probléma.. ráadásul ingyen lenne egy ideális országban az is.

Csak hát ez is megosztó kérdés.

2024. ápr. 7. 00:29
 99/160 anonim ***** válasza:
97%
Ezeknek a kimosott agyú gyerekeknek azért kell a 300k-s sneaker, mert más értéket nem tudnak magukból felmutatni. Mert nincs is. Ez a fő probléma. Ez viszont K**rá a szülő hibája hogy engedi a gyerekének ezt az állapotot.
2024. ápr. 7. 00:33
 100/160 anonim ***** válasza:
57%

100

Nyertem

2024. ápr. 8. 08:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!