Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?
"Öreg, a 90-es években jártsm gimibe, senki nem foglalkozott azzal, hogy a másiknak milyen márkájú cucca van."
Én is akkor jártam, és azért ez nem teljesen így volt, csak nem volt ilyen általános.
A többség valóban nem foglalkozott vele. Inkább pl az ment, hogy nekem volt valami noname börkabátom, azt hitték menözni akarok vele. Ugyanez azzal is, hogy régi sportautóm volt.
Tipikusan a panelprolik voltak olyanok, hogy azt lesték, hogy ki mit hord, mert nekik más sem volt az unalmas életükben. Az egyik konkrétan ki is fejtette, hogy látszik, hogy nekem van fiatalon egy autóm, de másom semmi, mert hát nem majomkodok rohákkal. (sosem tudtam öltözködni, ezért kb. olyan változatosan öltözködtem, mint Steve Jobs.
Nálunk nem volt ilyen. Erős gimibe jártam, ott nem volt ilyesmi.
Intelligens emberek vettek körül.
A mai napig nem érdekel az öltözködés engem sem.
"Intelligens emberek vettek körül."
Az intteligenciának semmi köze ehhez. Láttam nagyon magas intelligenciával már igazi beképzelt bunkókat. Ahogy kicsit gyengébb képességü, de végtelenül udvarias jóindulatú embereket is.
Nálunk is farmer, póló volt, még szubkultúrák se nagyon jelentek meg.
Emlékszem, egyik osztálytárs megkérdezte a másiktól: te rapper vagy? (Ruha alapján).
Mire ő: nem, ez van, ilyen felső van a szekrényemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!