Hány évesen illik leszakadni a középosztálybeli szülők pénztárcájáról?
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 14:30
4/22 anonim válasza:
Tovabbra is akkor, amikor tudsz. Ha nincs penzed venni, vagy berelni lakast, akkor talan csoveskent kellene elned? Ezt nem ertik meg sokan. Hogy nem mindenkinek van lehetosege kilepni az otthoni kornyezetbol jo ideig. De ha van is penz lakberre, minek koltene barki, ha otthon van helye, es nyilvan nem kell 150 ezret adni a szuleinek. Plane ha a munkahely is kozel van.
En szerettem kulon elni, de egy szemelyes tragedia nem reg visszadobott a startvonalhoz. Osszetortem. Nem tudtam mit tenni. Lakber es rezsi mellett pedig nem allt modomban sporolni korabban sem. Ha a szuleim nem fogadnak, vegleg elvesztem volna.
5/22 anonim válasza:
Ha már van stabil állásod, azaz valamikor egyetem vagy középiskola után.
6/22 anonim válasza:
Amíg a szülőknek nem teher. Ha nekem annyi pénzem , bevételem lenne , akkor az életem végéig is támogatnám a gyerekeimet. Kivéve, ha visszautasítanák.
7/22 A kérdező kommentje:
Egyetemisták vagyunk a võlegényemmel, viszonylag messzebb élünk. Abban nem tudunk egyetérteni, hogy otthonról mennyi segítséget fogadhatunk el.
2022. okt. 7. 15:52
8/22 anonim válasza:
Gyerekre és a szülőre tartozik hogy nekik miként van rendben, nincs olyan hogy " illik ".
9/22 anonim válasza:
7. Konkretan mi a vita tárgya?
Rendszeres apanázs vagy pl egy jelentős tamogatas lakasvasárlashoz?
10/22 A kérdező kommentje:
A szüleim felajánlották, hogy állják a külföldi tanulmányomat és diploma után kapnék egy lakást. Apanázs nincs kaján kívül, mert érettségi óta dolgozunk egyetem mellett és nyáron. A szüleim ezért is ajánlották fel, mert évek óta nem kérek semmit tõlük.
2022. okt. 7. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!