A rokonságom lenéz a középosztálybeli egyke életem miatt és nagyon rosszul érzem magamat a tásaságukban. Mit tegyek?
Ne reagálj rájuk semmit, ignoráld.
Vannak emberek akik szeretnek ezen nyáladzani, nekik elég sivár életük van.
Valamint én pl. nem irigyellek egyáltalán hogy nincs testvéred.
Valakinek ilyen, másnak amolyan szempontból van szerencséje.
Nem az új kocsi és a londoni nyaralás jellemzi a középosztályt, alatta vagytok..(bocsi)
A rokonaid még rosszabbul élnek, és teljesen rendben van az, hogy féltékenyek rád, az élet ilyen igazságtalan.
Szerintem úgy látták, hogy nem értékeled a helyzeted, ezt akarták helyrehozni..
Az én tesóm is el volt szállva, hogy mi csak a sima Les tojást vesszük, bezzeg az xy a Bio Les tojást eszi stb, nem látta, hogy így is egészen jól éltünk és folyton nyavajgott ilyenek miatt. Ha nem nyavajgott volna, soha nem mondja senki neki, hogy így is szerencsések vagyunk.
Vegyél pár maracuját meg papaját a rokonoknak és nézd végig, ahogy magukbaerőltetik:) úú vagy osztrigát:) attól, hogy valami drága, nem lesz jó.
Ha pl fotós vagy, és félmillás géppel lettél fotópályázatnyertes, akkor én sem tapsikálnék az elért eredményért, de ha drága eszköz mentesen értél el bármit hasonló helyzetben lévőkhöz képest, arra igenis legyél büszke!
Paralimpián egészséges sportolóként indulni nem nagy cucc, de ha a mezőny hasonló, akkor bizony az elért eredmény is különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!