Egyke ként élni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bár én nem vagyok egyke, mégis úgy érzem magam.
Van három testvérem, de mind 30 on fölüli, és ebből kettőnek már gyereke is van, csak az a baj, hogy egyáltalán nem foglalkoznak velünk, max kétévente feljönnek.
A harmadik az itt lekik melettünk, de ő se tud sokat velem lenni. Ezért teljésen egyedül vagyok.
Aki egyke fiú/lány, hogy bírjátok egyedül?
2018. máj. 15. 06:21
1/25 anonim válasza:
Én sem vagyok egyke de úgy érzem magam. Két bátyám tíz évvel idősebbek nálam, külföldön élnek. Ritkán beszélünk, találkozunk
2/25 anonim válasza:
Nekem nincs tesóm, de tökéletesen megvagyok nélküle.
4/25 anonim válasza:
Szüleink külön élnek , mi is a hugommal. Kiskoromban néha nagyon rossz volt h nem volt kivel játszani , tini koromban megbékéltem a helyzettel, felnőttként visszagondolva egész jó volt így felnőni.
5/25 anonim válasza:
Unokatesók? Más rokonok? Barátok? Szomszédok? Osztálytársak? Iskolatársak?
Nézz körül!
6/25 anonim válasza:
Kicsi koromban egy kicsit hiányzott néha egy estvér, de nem nagyon. Amióta felnőttem, 90%-ban örülök, hogy így alakult. Néha hiányzik, de nincs garancia a "jó testvérre", egy rossz testvéri kapcsolat meg rengeteg bosszúsággal és bonyodalommal jár.
7/25 anonim válasza:
Az apukám egyke.Nekem van egy nővérem,de olyan mintha én is egyke lennék.Nem hív át magához nem mindig beszél velem ha esetleg találkozunk.Így olyan mintha én is egyke lennék.Már elköltözött itthonról.
8/25 anonim válasza:
Kétévente látogatja meg a szüleit és téged? És nem mondjátok nekik, hogy jöjjenek gyakrabban? Legalább születésnapokra, névnapokra? Karácsonyra? Húsvétra?
Én is egyke vagyok, én nem éreztem azt, hogy nekem egy nővér v. báty kellene, voltak, vannak barátnőim, én velük beszélgetek meg mindent.
10/25 anonim válasza:
Van egyke rokonom, és rossz így élnie, mert nincs aki lekösse a felesleges energiáit, így a sokszor többi családtagot idegesíti. Ha lenne testvére, akkor jobban el tudná magát foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!