Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire gyakori, hogy egy...

Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk úgy nézzük, hogy alsóosztálybeli a max néhány ezer Ft-os, pl. adománybolt, turkáló, a noname bolt és a kínai, a középosztálybeli a 5-20 ezres kategória pl. egy Adidas, Puma, Nike, felsőosztálybeli meg a Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger stb.?

2024. ápr. 5. 10:19
 131/160 anonim ***** válasza:
94%

Száz hozzászóláson keresztül írtuk, hogy nincs igazad (nem, nálunk nem cikiztek senkit).

Erre továbbra is hajtogatod a vélt igazad.

Reménytelenül ostoba vagy.

2024. ápr. 19. 10:25
 132/160 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondj ilyet, nem ostoba. Csak hát nincs szerencséje, amikor gondolkodik.
2024. ápr. 19. 10:31
 133/160 A kérdező kommentje:
Na jó ti ketten már csak trollkodtok. Butaságtettetéssel hogy nem találjátok ahogy írta néhány sorral ezelőtt, hogy cikizték az embert pedig már idéztem is, meg haszontalan provokálással. Mostmár becsöngettek úgyhogy menjetek órára.
2024. ápr. 19. 12:01
 134/160 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, én írtam, amire hivatkozol, de te nem érted a kommentelők válaszait?

100 kommenten keresztül azt írták, a kutya se figyelte, ki jár márkás ruhában. Én is ugyanezt írtam, hogy a márkát senki nem nézte, csak azt cikizték, ha valaki igénytelenül nézett ki, mert csóró volt és csak ilyen nindenhonnan összeguberált, 20 éves, neki jól nem álló ruhákban járt.

Ezt nézték régen is, igen, de azt nem, ki jár márkás ruhában, hagyjad már, még mindig ott tartunk, hogy ki a franc mondja meg manapság, hogy te turkálóból vagy Zaràból öltözködsz-e? Hát tök ugyanolyan ruhák vannak ott, sőt, plázás butikokban sem különbek, mint amit angol turiban megveszel.

2024. ápr. 19. 12:34
 135/160 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, kétlem, hogy érti. Nagyon buta a gyerek.
2024. ápr. 19. 13:01
 136/160 anonim ***** válasza:
81%

"Mostmár becsöngettek úgyhogy menjetek órára."

Amikor elfogynak az érvek, vagy nem is voltak, akkor a többség megpróbál legalább korban felülkerekedni.

Azért sokat elárul, hogy a kérdezönek ehhez az iskolás szintig kell visszamenni.

"Na jó ti ketten már csak trollkodtok. Butaságtettetéssel hogy nem találjátok ahogy írta néhány sorral ezelőtt,"

Engem sepciell nem is érdekelt és nem is kerestem úgyhogy ezt félrecímezted.

2024. ápr. 19. 14:09
 137/160 anonim ***** válasza:
76%
-l
2024. ápr. 19. 14:09
 138/160 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy valaki mennyire divatos, hogyan néz ki, stb., az nem a márkáktól meg az ártól függ. Rengeteg szuper cuccot lehet találni a turkálókban, sokszor jobb fajta anyagúak, különlegesebbek, szebbek, és olcsóbbak, mint a plázákból vásárolt ruhák. Nekem három gyerekem van, két lány, egy fiú. Mindhárman figyelnek arra, hogy mit vesznek fel, különösen a legidősebb, a 16 éves lányom. Nem vagyunk szegények, simán megengedhetnénk magunknak a "középosztálybeli" ruhákat, mégis ő leginkább turkálókból válogat, a fent már leírt okokból. Hát, nagyon csini csajszi:).
2024. máj. 17. 21:03
 139/160 A kérdező kommentje:

A lányoknak nem kell a fiúnál egy alapszintet megütni a pénzükkel. Ha van egy Calvin Klein, vagy Boss egy csajon, akkor az azt sejteti, hogy a családjának van pénze.

A fiúk viszont nem fognak találni Converse cipőt a turiban tesiórára, Heavy Tools gatyával, Tommy Hilfiger pólóval. Ha valakinek mindene olcsó, akkor az azt kommunikálja általában, hogy nincs pénze.

2024. máj. 17. 23:41
 140/160 anonim ***** válasza:
86%
Nem, Kérdező, akárhogy is bizonygatod, nincs igazad. Mint írtam már (138-as vagyok) mindhárom gyerekem figyel rá, hogy mit vesz fel. Az gimiben, meg az iskolában, ahova a gyerekeim járnak, mindenki magasról tojik rá, hogy a ruhának milyen a márkája. Náluk az a lényeg, hogy hogyan vannak összeválogatva a ruhák. A gyerekeim nem akarnak "menőzni" a márkákkal, mert minek? Nem fogok 20 ezreket kiadni egy pólóért, ha tudom, hogy a turkálókban ezerszer szebb ruhákat is lehet kapni. Nyilván nem az összes ruhájuk használt, de kb. a 90%-a igen. És nem, nem fognak minket szegényeknek gondolni csak azért, mert nem szórjuk a pénzt felesleges dolgokra, és környezettudatosak is vagyunk.
2024. máj. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!