Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?
Száz hozzászóláson keresztül írtuk, hogy nincs igazad (nem, nálunk nem cikiztek senkit).
Erre továbbra is hajtogatod a vélt igazad.
Reménytelenül ostoba vagy.
Kérdező, én írtam, amire hivatkozol, de te nem érted a kommentelők válaszait?
100 kommenten keresztül azt írták, a kutya se figyelte, ki jár márkás ruhában. Én is ugyanezt írtam, hogy a márkát senki nem nézte, csak azt cikizték, ha valaki igénytelenül nézett ki, mert csóró volt és csak ilyen nindenhonnan összeguberált, 20 éves, neki jól nem álló ruhákban járt.
Ezt nézték régen is, igen, de azt nem, ki jár márkás ruhában, hagyjad már, még mindig ott tartunk, hogy ki a franc mondja meg manapság, hogy te turkálóból vagy Zaràból öltözködsz-e? Hát tök ugyanolyan ruhák vannak ott, sőt, plázás butikokban sem különbek, mint amit angol turiban megveszel.
"Mostmár becsöngettek úgyhogy menjetek órára."
Amikor elfogynak az érvek, vagy nem is voltak, akkor a többség megpróbál legalább korban felülkerekedni.
Azért sokat elárul, hogy a kérdezönek ehhez az iskolás szintig kell visszamenni.
"Na jó ti ketten már csak trollkodtok. Butaságtettetéssel hogy nem találjátok ahogy írta néhány sorral ezelőtt,"
Engem sepciell nem is érdekelt és nem is kerestem úgyhogy ezt félrecímezted.
A lányoknak nem kell a fiúnál egy alapszintet megütni a pénzükkel. Ha van egy Calvin Klein, vagy Boss egy csajon, akkor az azt sejteti, hogy a családjának van pénze.
A fiúk viszont nem fognak találni Converse cipőt a turiban tesiórára, Heavy Tools gatyával, Tommy Hilfiger pólóval. Ha valakinek mindene olcsó, akkor az azt kommunikálja általában, hogy nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!