Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire gyakori, hogy egy...

Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk úgy nézzük, hogy alsóosztálybeli a max néhány ezer Ft-os, pl. adománybolt, turkáló, a noname bolt és a kínai, a középosztálybeli a 5-20 ezres kategória pl. egy Adidas, Puma, Nike, felsőosztálybeli meg a Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger stb.?

2024. ápr. 5. 10:19
 121/160 anonim ***** válasza:
86%
Hát, én 15 éve voltam kamasz, akkor sem foglalkozott a kutya se azzal, kinek van márkás ruhája. Azt cikizték, aki csóró volt és láthatóan régi, örökölt, divatjamúlt ruhákban járt, de az senkit nem érdekelt akkor sem, hogy ha divatos ruhád van, akkor hol vetted, a cipőt meg még ennyire sem nézte senkim
2024. ápr. 16. 12:11
 122/160 anonim ***** válasza:
16%

"Az mondjuk erősen irónikus, hogy neked - az ékezethiányt helyesírási hibaként felhánytorgatva - sikerült két mondatban alsó hangon 5 helyesírási hibát véteni..."

Az szintén erösen ironikus, hogy rajtad kívül senki sem hánytorgatott fel "helyesírási hibaként" semmit. Írtam ilyet valahol, vagy csak élénk a fantáziád? Esetleg az olvasott szöveg értése nem megy annyira?

Sehol nem írtam, hogy ez helyeírási hiba. Inkább igénytelenség. Valóban elgépeltem, viszont átlagos intelligenciával észre lehet venni, hogy nekem pl. hosszú ö és ü nincs. Én nem vagyok felsö vezetö, és a céges gépen nem én mondom meg, hogy milyen kiosztás van, sajnos. Ha az lennék, akkor lenne igényem és módom változtatni ezen. :)

2024. ápr. 16. 12:17
 123/160 A kérdező kommentje:
Soha nem is érezte senki, hogy a másik megjelenése a többszörösébe vagy töredékébe kerül az övéének. A cipőt sem nézték, nem az az első amit sok lány megnéz. Pont erről a troll butaságtettetésről beszélek.
2024. ápr. 16. 12:46
 124/160 A kérdező kommentje:
Meg mi van abban az esetben, az gyerekbántalmazás-e, ha az általad írt régi, divatjamúlt, örökölt ruhákba, meg koszos-szakadtba járatnak középosztálybeli vagy gazdagabb szülők? Ez mennyire gyakori?
2024. ápr. 17. 14:55
 125/160 anonim ***** válasza:
94%

“gyerekbántalmazás”… Edes Jezus, gyere le…

Ha mar ugyis felhoztad a “troll butaságtettetést”, megkerdeznek valamit, kerlek valassz, hogy

- troll,

- kisse (reszben talan a korodbol, reszben a csaladi es ismerettsegi korodbol fakadoan) torz vilagkepu kb 12-14 eves gyerek, vagy

- szellemi kepessegeinek teljes (jo, nem sok az sem, de ez van) tudataban levo felnott vagy?

2024. ápr. 18. 08:51
 126/160 A kérdező kommentje:

Ébresztő, nemrég írták hogy cikizték az embert. Talán a nem sok eszeddel te is megérted néhány óra után, hogy mi más a rendszeres cikizés, mint bullying, tipikus lelki bántalmazás.

Radikális példával, ha van ruhád, de olyan szegényes hogy lesajnálnak, vagy bohócruhában, vagy női ruhában kirúzsozva kell fiúként járnod, akkor nem a nevetők a felelősek, hanem akik felöltöztettek, nem?

2024. ápr. 18. 09:47
 127/160 anonim ***** válasza:
94%

Hol írták, hogy cikiztek valakit? Pont azt írtuk sokan, hogy pont leszarták…

Iszonyúan ostoba vagy.

2024. ápr. 18. 10:57
 128/160 anonim ***** válasza:
100%

Jómódú családba születtem, mégis rengeteget zaklattak.

Nem függ össze a két dolog.

2024. ápr. 18. 11:43
 129/160 anonim ***** válasza:
90%

"Talán a nem sok eszeddel te is megérted"

Hát az a nem sok, az pont olyan nem sokkal több a tiednél szemmel láthatóan.

2024. ápr. 18. 11:43
 130/160 A kérdező kommentje:

"Azt cikizték, aki csóró volt és láthatóan régi, örökölt, divatjamúlt ruhákban járt"

Így hogy három lángelme sem találta meg a korábban általuk elfelejtettet, mint egy óvónéni, nekem kell segítenem megmutatni az orruk előtt lévőt.

2024. ápr. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!