Az mennyire gyakori, hogy egy fehérgalléros, középosztálybeli családban a gyerekeiket alsóosztálybeli ruhákban járatják?
"Az mondjuk erősen irónikus, hogy neked - az ékezethiányt helyesírási hibaként felhánytorgatva - sikerült két mondatban alsó hangon 5 helyesírási hibát véteni..."
Az szintén erösen ironikus, hogy rajtad kívül senki sem hánytorgatott fel "helyesírási hibaként" semmit. Írtam ilyet valahol, vagy csak élénk a fantáziád? Esetleg az olvasott szöveg értése nem megy annyira?
Sehol nem írtam, hogy ez helyeírási hiba. Inkább igénytelenség. Valóban elgépeltem, viszont átlagos intelligenciával észre lehet venni, hogy nekem pl. hosszú ö és ü nincs. Én nem vagyok felsö vezetö, és a céges gépen nem én mondom meg, hogy milyen kiosztás van, sajnos. Ha az lennék, akkor lenne igényem és módom változtatni ezen. :)
“gyerekbántalmazás”… Edes Jezus, gyere le…
Ha mar ugyis felhoztad a “troll butaságtettetést”, megkerdeznek valamit, kerlek valassz, hogy
- troll,
- kisse (reszben talan a korodbol, reszben a csaladi es ismerettsegi korodbol fakadoan) torz vilagkepu kb 12-14 eves gyerek, vagy
- szellemi kepessegeinek teljes (jo, nem sok az sem, de ez van) tudataban levo felnott vagy?
Ébresztő, nemrég írták hogy cikizték az embert. Talán a nem sok eszeddel te is megérted néhány óra után, hogy mi más a rendszeres cikizés, mint bullying, tipikus lelki bántalmazás.
Radikális példával, ha van ruhád, de olyan szegényes hogy lesajnálnak, vagy bohócruhában, vagy női ruhában kirúzsozva kell fiúként járnod, akkor nem a nevetők a felelősek, hanem akik felöltöztettek, nem?
Hol írták, hogy cikiztek valakit? Pont azt írtuk sokan, hogy pont leszarták…
Iszonyúan ostoba vagy.
Jómódú családba születtem, mégis rengeteget zaklattak.
Nem függ össze a két dolog.
"Talán a nem sok eszeddel te is megérted"
Hát az a nem sok, az pont olyan nem sokkal több a tiednél szemmel láthatóan.
"Azt cikizték, aki csóró volt és láthatóan régi, örökölt, divatjamúlt ruhákban járt"
Így hogy három lángelme sem találta meg a korábban általuk elfelejtettet, mint egy óvónéni, nekem kell segítenem megmutatni az orruk előtt lévőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!