Nem bírom tovább a honvágyat. Normális ez?
80.
Miket hordasz itt össze. :D
Elhagytad a megyédet is már? :D
Teljesen fogalmat vagy, miért van itt kilátástalanság.
Te kis levelezős egyetemista sztahanovné. :D
Akkor olvasd el újra: több megyében is laktam már, de visszaköltöztem ide keletre. Gondolom sárgulsz az irigységtől, mint a citrom, mert te még mindig nem értél el szart sem, hiszen te csak szegényszerencsétlen kis áldozatka vagy. Sajnálgassad magad, az sokat segít meg hisztikézzél még, hogy mekkora a kilátástalanság.
Lehet menni máshova kipróbálni az életet. Javaslok egy kis Baranyát is, kezdd Kölkeden vagy Dunaszekcsőn, imádni fogod. Na az már kilátástalan és mégsem ekkora nyámnyila népség lakja.
Esetleg megnézheted még Ózdot is. Sőt, javaslom költözz Gyomaendrődre.
Te vagy itt az egyetlen, aki a kis utcájában lakik gyerekkora óta és sehol nem volt kirándulni sem.
82.
Én nem fogok itt neked bizonygatni semmit a saját eredményeimről és arról sem hány helyen és mit láttam az országon kívül is.
De az, hogy te az országot bejárva, nem látod a kilátástalanságot, az arra utal hogy tanulatlan, tájékozatlan, szűk látókörű ember vagy.
Végül is jó neked, mert így elégedetten tekintesz a semmibe, amit szerinted a jövő. :D
Itt nem az én egyedi, kizárólag általad feltételezett szerencsétlen helyzetemről van szó.
Hanem ezt úgy mondjuk, a globális kilátástalanságról.
Egészségügy? Oktatás? Egyetemi kuratóriumok?
Élelmiszerek minősége? Ára?
Te, hogyan látod a gyerekeid, unokáid jövőjét az oktatásban? Az orvosi ellátásban?
Mikor olvastál bele az ócska színvonalú tankönyveikbe utoljára?
Én kimenekítettem őket elit gimikbe. Te mit teszel, hogy a legjobbat add nekik? Vagy jóvanazúgy?
Annyira tanult embernek állítod be magad, mégsem veszed észre a lebutítást? A mérhetetlen elmaradottságot?
Közbiztonság? No-go zónák?
Á, hagyjuk is!
Szerintem mi nem is egy dimenzióban létezünk, csak valami hiba folytán ütköztünk itt. :D
"Egyetemi kuratóriumok?"
Ja, azok aztán tényleg nagyon érdekelnek mindenkit! :DD
Fúha, kisfiam, most aztán megmondtad. Globális kilátástalanság, öngyi ne legyél itt nekem gyorsan :D
Magyarországon nincsenek igazi no-go zónák. Még a havanna sem az, laktam ott egy ideig. Nem volt kellemes, de ki lehetett bírni.
Te meg egy elvakult depigép vagy. A gyerekeim jó suliban fognak tanulni, kifejezetten jó helyen lakunk. Nem mellesleg az is fontos, hogy nem csak a tanáraira fogom bízni, az apjuk meg én is tudunk annyit segíteni nekik, hogy sikeres emberek legyenek, nem fog fájni itthon újra elmagyarázni a tananyagot. Nem is értem mi a francnak vagytok még itt az országban, ha ekkora a kilátástalanság. Pláne minek vállaltatok akkor gyereket, a szerinted semmibe. Öngól, kedves.
Egyébként minden évben kénytelen vagyok befeküdni a kórházba. Eddig minden évben egyre jobbak a tapasztalataim, krónikus betegként kicsit jobban rálátok a rendszerre, mint te aki kb sosincs egy orvosi rendelésen.
De persze ha az x médium szerint az ország haldoklik, akkor neked muszáj azt szajkózni, hogy ez teljesen igaz. Működik a propaganda. Te meg simán felültél a mindenszarozás vonatára.
Az élelmiszerekről annyit, hogy a termelésük az egyik szakmám, szaktanácsadóként kb 60-80 gazdát ismerek, pontosan tudom mi mennyibe kerül és azt is, mennyiért.
Szerintem szedd a sátorfád az elit gimis gyerekeiddel együtt és menjetek el külföldre, nehogy megöljön itt titeket a nagy kilátástalanság. Majd visszajössz te is, ahogy én is visszajöttem, meg kb minden ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!