Nem bírom tovább a honvágyat. Normális ez?
Mert a magyarok milyenek?? Ők se veszik a fáradtságot hogy legalább angolul kommunikáljanak a külföldinek.A repteren is szinte fáj nekik válaszolni vagy angolul beszélni( na itt kötelező ennyi a szerencse).
Na akkor maradj otthon akkor.Nekem itt van az otthonom.Mindenkinek ott van az otthon ahol a legjobban érzi magát.
Továbbra sem értem, hogy milyen munkahely az, ahol nem lehet összefüggően 1 hetet, de inkább 2 hetet kivenni. A leírás alapján sem a kérdezőnek, sem az anyukájának nincs erre lehetősége.
Franciaországban nagyon erősek a szakszervezetek, kizártnak tartom, hogy a kérdező csak 2-3 napokra tud hazalátogatni.
"úgysem akarok ébredni, hogy elszalasztottam a jó lehetőségeimet"
Semmit sem halasztottál el, hiszen már két és fél éve ott vagy és kihasználod a lehetőségeidet. De most már, hogy egyre több szenvedés ott lenni, mint hazajönni, hülyeség lenne hagyni, hogy a lehetőség használjon ki téged... Kimondottan kitolás lenne saját magaddal.
Anyagilag is megengedheted magadnak, hogy a szíved szerint válassz, nem? Pont azért, mert eddig kihasználtad a lehetőséget. Akkor gyere haza. A legeslegszebb karácsonyi ajándék lenne édesanyádnak (is). :)
58
1-el csak akkor kezdődhet ha milliós az összeg xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!