Nem bírom tovább a honvágyat. Normális ez?
Én 10 éve élek kinn, de nem múlik. Folyamat a magyar ingatlanpiacot nézem, mikor tudnánk haza menni. Két ovis gyerekünk van, de nem akarom megvárni velük az iskolát. 2 éven belül haza akarok költözni. Sírógörcs fog el, ha arra gondolok, hogy idegen földben temetnek el. Hogy a gyerekeim fél magyarok. Az unokáim mégúgyse lennének azok.
Tudom, önzőség. De ha akarnak, majd felnőttként külföldre költöznek. Nekem nem megy.
52 évesen költöztem Mo.ra szerbiából. Édesanyám és nővérem van ott. Nem vágyom vissza, nem is szeretek menni.
Egy gyermek se áldozza fell boldogságát szülei miatt.
Nem tudom, miért kell azzal traktálni, hogy élje szabadon az életét, ne gondoljon a családjára. :D
Aztán majd szépen meghal az anyja, vagy az apja és egész hátralévő életében bánni fogja, hogy nem lehetett töbebt mellettük.
Én elhiszem, hogy vannak akiknek ez ilyen baromi egyszerű. De ne csináljunk már úgy, mintha csak fekete és fehér lenne. Neki kell tudni, hogy hogy tudja ezt elviselni még mondjuk 30 éven keresztül.
Szerintem is próbáld meg áthívni, legalább hadd nézze meg, lehet megtetszik neki. Vagy ha nem, lehet ő gyakrabban kijárhatna hozzád mint te haza, és már akkor is kétszer annyiszor találkozhattok.
A facetime is egy tök jó megoldás lehet, telefonálj, úgy még az arcát is láthatod, már majdnem olyan, mintha igazából együtt lógnátok :/
De hogyha es sem lehet, akkor mindig vár Magyarország! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!