Nem bírom tovább a honvágyat. Normális ez?
90, nem egy kórházban voltam, sajnos több intézménybe kell rendszeresen járnom gyerekkorom óta. Nyilván nem mindegyik remek, de maradjunk annyiban, hogy nem látom azt a hatalmas “rohadást” az egészségügyben, amit mindenki szeret emlegetni. Nem azért, mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert realista.
Nem mondtam, hogy az ország kánaán volna, de ne akarjunk már úgy tenni, mintha itt akkora kilátástalanság meg szerencsétlenség lenne. Ez egyszerűen csak a szokásos elégedetlenkedés mindenkitől, miközben semmit nem tesznek, hogy jobb legyen.
Hány olyat láttam, hogy panaszkodnak össze-vissza, mert sokat kellett várni a vizsgálatra, meg milyen rosszul van. Kijön az ápoló, kérdezi minden rendben van-e, a hülyéje meg bólogat, hogy persze persze. Mert ezek szerint semmi baja, csak panaszkodni akar. Dajkálni a sérelmeit, nyavalyogni.
Ezeket az embereket nem fogom sajnálni, bocs.
"Ez egyszerűen csak a szokásos elégedetlenkedés mindenkitől, miközben semmit nem tesznek, hogy jobb legyen."
Sőt, azt propagálják, hogy mindenki menjen innen külföldre dolgozni - de persze csak azután, hogy az ország pénzén kiképezte volna magát valami szakemberré... Undorítóak, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!